Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
albiol-04.gif

Ни отиде четвртата замена за централен бек. Добар беше, арен беше, за тамо си беше. Ти посакувам многу успеси и помалку топки во аут во Наполи.
(y)

Изгубивме добар стопер и репрезентативец на Шпанија и после како да бидат повеќе наши играчи кога си ги продаваме (n)

Изгубивме уште една легенда,изгубивме уште еден Раул... :( :(

Флорентино во Недела oди за Лондон да се сретне со челните луѓе на Тотенхем (y) ајде дедо Перез мејк ит хапен :vozbud:

Флорентино во Недела oди за Лондон да се сретне со челните луѓе на Тотенхем (y) ајде дедо Перез мејк ит хапен :vozbud:

Значи иде таму целосната делегација на Реал заради пријателската со Бурнемадофсаоиф, и сеа овие го поврзале со Бејл. :D

Ја сум убеден дека Бејл ќе дојде догодина, ако Роналдо замине. Порано може да дојде само доколку Јунајтед го побара сега, па нашиве од страв да не го загубат да ја израмнат понудата. Третата опција е воопшто да не дојде. Ја сум за првата секако, плус Кики да остане. :D

Since Coentrao wants to leave, Zizou & Ancelotti want to try Cheryshev at left-back during pre-season & see if he can replace Coentrao.

Не знам што им е на сите тројца овде. Кокошкава нека престане да пека веќе, а овие нека не импровизираат пак со играч кој има слаба дефанзива. Го имаме Марсело за тоа веќе.

Според AS, Раиола му се понудил на Анчелоти но овој го одбил.

Кога веќе планираат да дадат 70-80 милиони за Бејл можеа да земат еден од Фалкао или Кавани. Многу подобар избор за нешто што ни фали во тимот повеќе од преценето крило.

Покрај се, во тимот го имаме и Хесе, кој во поглед на развој може да биде и подобар од Бејл али овие како да се вљубиле во велшанецот. :facepalm:

овој Иљерамениаениоаенфди нешто повреден бил изгледа....
ми мириса на Каналес и Сахин дечково...
А иначе,Сахин е наш играч така?

Кога веќе планираат да дадат 70-80 милиони за Бејл можеа да земат еден од Фалкао или Кавани. Многу подобар избор за нешто што ни фали во тимот повеќе од преценето крило

zlatan-ibrahimovic-paris-saint-germain.jpg

Ако си замине Игуаин, сигурен сум дека Самурај Џек ќе дојде. Се шпекулира дека цената на трансферот би била околу 25 милиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom