Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ги ебе Хесе,Мората и Кашемиру! Дајте Ибра и Бејл и да освоиме титули... доста веќе да се секирам кој играч ќе има минутажа и дали ќе се развие и дали ќе дава голови... кој ги ебе да им ебам се по список!

Смири се Леонардо... :pos:
don.png
...ќе се среди работава (y)

овој Иљерамениаениоаенфди нешто повреден бил изгледа....
ми мириса на Каналес и Сахин дечково...
А иначе,Сахин е наш играч така?
Наш е уште.
Има уште една година од договорот за позајмица во Дортмунд

Иско 2 миљона првата сезона. Наредните четири ќе му се зголемува секоја сезона за 250.000, за да достигне 3м. за четири сезони. Иљараменди 2.5м. и ваљда фиксна му е, немаше информации за зголемување кај него.

Друго, Реал и за двајцата ќе плати на три рати. За Иско по 8м. на 6 месеци, а за Иљара по 10. Уште да почнеме да купуваме со ко-сопственост и ќе станеме ко талјаните. :D

Мене досега ми се допадна трансфер роков. Купивме 2 таленти, за малце солени суми, но сепак е тоа умерено со ратите и малите плати. Продадовме тоа шо беше вишок, за реално супер суми (иако за Каљехон реков дека ми е криво).

Освен евентуално доаѓање на Ибра, ја друго не би менувал во тимов моментално. Значи прво да се среди ситуацијата со договорите на Роналдо и Алонсо, да знаат и да бидат на чисто што мислат да прават овие. Па како што земавме замена за вториот, да го земеме и Бејл догодина за првиов!

Мене ме плаши да не имаме пак „евтина распродажба“ на крајот на трансфер-роков, па да ги шитнеме Коентрао, Кедира и Ангеле за вреќа компири...

п.с. Реал ќе земе 3м. од трансферот на Негредо. :vozbud: :icon_lol:
реално со плативе кражба правиме :icon_lol:
бар овие што ги знам се смешни спрема сумата за која се купени играчиве(на пример Коентрао 1 милион :D )
секако исклучок е Кака :facepalm: ама надополнува тој со дресовите :D

иначе Чаби до крајот на септември ќе бил аут, наместо да ги лечи ласерски препоните тој се решил на операција, ај барем ќе има повеќе минути за Модриќ и Иљираменди

1003299_543912698978627_1233612929_n.jpg

Вчера Марка објави дека Анчелоти не го сака Ибра во Реал, денеска АС пишува дека сепак Анчелоти го сака Ибра во Реал.. :pos:

^АС вчера објави дека Мурињо го сакал Игуаин во Челзи,колку убаво е тоа?

АС и МАРКА као демек најблиски медиуми до Реал а најнеточни инфо имат...
Усвари они ќе ги изнапишат сите можни варијанти-1 мора да излезе на крај :D

Многу се добри овие маичките за тренинг
1002102_10150432327649953_216627954_n.jpg

^АС вчера објави дека Мурињо го сакал Игуаин во Челзи,колку убаво е тоа?

Да,а пред некое време Моу изјави дека е најголемата мрза во светот,да може по пижами по пижами на тренонг ќе дошол
Неофицијално: Пепе им ги води тренинзите по Кунг Фу :pos::pos::pos:

1010836_541662972559749_420168790_n.jpg

:drk:

п.с. поважно на сликава: глејте ја статистиката на Коентрао и колку беше значаен лани. ОГРОМНА штета ако замине, макар и за посолена сума а да не зборам ако го шитнат за 10м.

Ваква ќе ми биде реакцијата ако видам COMUNICADO OFICIAL за Ибрахимович..

scary-movie-cum-blast-o.gif

Овој Фабињо што потпишал за Монако е тој што беше позајмен у Кастиља?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom