Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.095
- Поени од реакции
- 31.397
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наш е уште.овој Иљерамениаениоаенфди нешто повреден бил изгледа....
ми мириса на Каналес и Сахин дечково...
А иначе,Сахин е наш играч така?
реално со плативе кражба правимеИско 2 миљона првата сезона. Наредните четири ќе му се зголемува секоја сезона за 250.000, за да достигне 3м. за четири сезони. Иљараменди 2.5м. и ваљда фиксна му е, немаше информации за зголемување кај него.
Друго, Реал и за двајцата ќе плати на три рати. За Иско по 8м. на 6 месеци, а за Иљара по 10. Уште да почнеме да купуваме со ко-сопственост и ќе станеме ко талјаните.
Мене досега ми се допадна трансфер роков. Купивме 2 таленти, за малце солени суми, но сепак е тоа умерено со ратите и малите плати. Продадовме тоа шо беше вишок, за реално супер суми (иако за Каљехон реков дека ми е криво).
Освен евентуално доаѓање на Ибра, ја друго не би менувал во тимов моментално. Значи прво да се среди ситуацијата со договорите на Роналдо и Алонсо, да знаат и да бидат на чисто што мислат да прават овие. Па како што земавме замена за вториот, да го земеме и Бејл догодина за првиов!
Мене ме плаши да не имаме пак „евтина распродажба“ на крајот на трансфер-роков, па да ги шитнеме Коентрао, Кедира и Ангеле за вреќа компири...
п.с. Реал ќе земе 3м. од трансферот на Негредо.![]()
![]()
^АС вчера објави дека Мурињо го сакал Игуаин во Челзи,колку убаво е тоа?
Овој Фабињо што потпишал за Монако е тој што беше позајмен у Кастиља?
Човече која петарда е Мурињо што го бара Игуаин... тој заради него изгуби работа во Мадрид![]()