Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тој што го шамареше на последното класико???

Не паѓаат сите толку ниско ко Рамос :) Не знам за тебе али ко што разбрав јас не беше Реал фудбалски тим? Не очекував да има толку недораснати што се диват на шамари и слично во фудбалски игри. Гледајте почесто UFC или Strike Force, сте го утнале спортот.

Мислиш ЅВЕР??:tv:

За кој како, за деца без 2 грама мозок и измешани вредности и бог и се може да е, а за останатите нешто обратно :)

За кој како, за деца без 2 грама мозок и измешани вредности и бог и се може да е, а за останатите нешто обратно :)

Ајде ајде 2, 3 грама зелка продава дечкото... утре Пепе на Месси и Виља:angry3::angry3:

Има некој јунак во аватарче да сака кладба дека Барса ќе тепа и утре и во купот?На месец дена аватарчето....

toj sto ispadna nagolem seljak i pi.ka :smir:

чекај, чекај... Пујол е сељак и пи*ка !? Пошто Фреди алудираше на Пујол, не на Рамос :pos:

до душа, се согласувам со тебе... таков е Тарзан...

Има некој јунак во аватарче да сака кладба дека Барса ќе тепа и утре и во купот?На месец дена аватарчето....
јунакот е пред тебе,али уште сеа ти бирам аватарче.

Еве бе јас.....Аку Барса тепат два пати,ти ми даваш потпис и аватар...а аку Барса изиграт една нерешено,една победит....или 2 нерешено...или една победит, една изгубит...или 2 изгубит...шо прајме?! :)

pro_photo1302869412.jpg

октоподот Иниеста, го одбрал Реал... :pos:

Со доктор ху се кладам,значи вака:
Ако Барса ги победи 2те јас ти давам аватар,а ако изигира 1 нерешено или 1 изгуби ти мене ок?

"1652 евра ќе бидат VIP билетите за првиот натпревар од полуфиналето на Лигата на Шампионите помеѓу Барселона и Реал Мадрид на 26. Април во шпанската престолнина.

Најскапите билети во останатиот дел од стадионот „Сантијаго Бернабеу“ се на цена од 325 евра, а најевтиниот чини 80. Победникот во „Ел Класико“ ќе се пласира за финалето на „Вембли“, кој е на 28. Мај. Легендарниот спортски објект ќе предложи на локалните фанови и билети односно од 110, 155, 210 и 260 евра."

Е ај купи карта де :)

Ај да ви честитам победа уште сега(утре може ќе ме нема)........Ова за октоподот ќе ви го украдам.........Добро е што Мурињо вежба со 10 играчи haha....Нека оди на таа варијанта Рамос да добие црвен или Пепе :) :P И ние сме ние,ко што рече Кики........Која е Барселона ДОМА да не победи? :) hh....Hala Madrid.....

Не сакам да одам во црква-Ми се оди на Бернабеу
Не верувам во магија-Мојата магија е Мадрид
Не страдам за фудбал-Страдам со Белите...
Не мавтам со знаме-Си ја знам бојата на моето срце..
Јас не сакам да победувам-Мора да победувам...
Јас не гледам утакмица-Јас го гледам Мадрид
Нема да те следам секаде-Ќе те следам било каде..
Не навивам за тебе 90 минути-Навивам до смрт....
Hala Madrid.....♥

"1652 евра ќе бидат VIP билетите за првиот натпревар од полуфиналето на Лигата на Шампионите помеѓу Барселона и Реал Мадрид на 26. Април во шпанската престолнина.
26 Април?Нели беше 27...........

Живеам за вакви моменти...

--- надополнето ---

повикани 19 играчи.... сите освен Granero (санкција), Lass и Gago поради повреда и Pedro León и Canales поради техничка одлука.... карантин од 22:30ч.....

Ајдее... Лас :\

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom