Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
тој што го шамареше на последното класико???
Не паѓаат сите толку ниско ко Рамос :) Не знам за тебе али ко што разбрав јас не беше Реал фудбалски тим? Не очекував да има толку недораснати што се диват на шамари и слично во фудбалски игри. Гледајте почесто UFC или Strike Force, сте го утнале спортот.

Мислиш ЅВЕР??:tv:
За кој како, за деца без 2 грама мозок и измешани вредности и бог и се може да е, а за останатите нешто обратно :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
За кој како, за деца без 2 грама мозок и измешани вредности и бог и се може да е, а за останатите нешто обратно :)
Ајде ајде 2, 3 грама зелка продава дечкото... утре Пепе на Месси и Виља:angry3::angry3:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.319
Поени од реакции
272
Има некој јунак во аватарче да сака кладба дека Барса ќе тепа и утре и во купот?На месец дена аватарчето....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
toj sto ispadna nagolem seljak i pi.ka :smir:
чекај, чекај... Пујол е сељак и пи*ка !? Пошто Фреди алудираше на Пујол, не на Рамос :pos:

до душа, се согласувам со тебе... таков е Тарзан...

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Има некој јунак во аватарче да сака кладба дека Барса ќе тепа и утре и во купот?На месец дена аватарчето....
Еве бе јас.....Аку Барса тепат два пати,ти ми даваш потпис и аватар...а аку Барса изиграт една нерешено,една победит....или 2 нерешено...или една победит, една изгубит...или 2 изгубит...шо прајме?! :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

октоподот Иниеста, го одбрал Реал... :pos:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.319
Поени од реакции
272
Со доктор ху се кладам,значи вака:
Ако Барса ги победи 2те јас ти давам аватар,а ако изигира 1 нерешено или 1 изгуби ти мене ок?

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
"1652 евра ќе бидат VIP билетите за првиот натпревар од полуфиналето на Лигата на Шампионите помеѓу Барселона и Реал Мадрид на 26. Април во шпанската престолнина.

Најскапите билети во останатиот дел од стадионот „Сантијаго Бернабеу“ се на цена од 325 евра, а најевтиниот чини 80. Победникот во „Ел Класико“ ќе се пласира за финалето на „Вембли“, кој е на 28. Мај. Легендарниот спортски објект ќе предложи на локалните фанови и билети односно од 110, 155, 210 и 260 евра."

Е ај купи карта де :)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ај да ви честитам победа уште сега(утре може ќе ме нема)........Ова за октоподот ќе ви го украдам.........Добро е што Мурињо вежба со 10 играчи haha....Нека оди на таа варијанта Рамос да добие црвен или Пепе :) :P И ние сме ние,ко што рече Кики........Која е Барселона ДОМА да не победи? :) hh....Hala Madrid.....

Не сакам да одам во црква-Ми се оди на Бернабеу
Не верувам во магија-Мојата магија е Мадрид
Не страдам за фудбал-Страдам со Белите...
Не мавтам со знаме-Си ја знам бојата на моето срце..
Јас не сакам да победувам-Мора да победувам...
Јас не гледам утакмица-Јас го гледам Мадрид
Нема да те следам секаде-Ќе те следам било каде..
Не навивам за тебе 90 минути-Навивам до смрт....
Hala Madrid.....♥

"1652 евра ќе бидат VIP билетите за првиот натпревар од полуфиналето на Лигата на Шампионите помеѓу Барселона и Реал Мадрид на 26. Април во шпанската престолнина.
26 Април?Нели беше 27...........

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Живеам за вакви моменти...

--- надополнето ---

повикани 19 играчи.... сите освен Granero (санкција), Lass и Gago поради повреда и Pedro León и Canales поради техничка одлука.... карантин од 22:30ч.....

Ајдее... Лас :\

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom