Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Океј, овие формации што досега ги изнапишавте биле Чак Норис формации како да се запре Меси. Ајде сега пишувајте Чак Норис формации како да стигнеме до голот на Валдес.

Океј, овие формации што досега ги изнапишавте биле Чак Норис формации како да се запре Меси. Ајде сега пишувајте Чак Норис формации како да стигнеме до голот на Валдес.

Фаќа топка Пепе од одбрана му ја додава на Рамос се отвара од него страна Рамос му ја враќа, Пепе ѓи минува сите во средината на Барса застанува со топка и им вика 'ајде бе пи*киииии', овие тргаат накај него он лупа шпринт како Болт доаѓа до Пике и Трајче(:pos2:) им прави шут финта овие паѓаат на трева искача со Валдез еден на еден и му вика кај да ти ја шутнам мајсторе??? Овој му вика десно, Пепе се мести демек му шутира десно овој се фрла крши рака и Пепе со све топка влегува во гол и ја кине мрезата со боксови и нозе. End of the story:vozbud:

Ова ако се деси јас на сред плоштад со се сите телевизии да ме снимат се соблекувам гол се бесам на бесилка и умирам.:)

Со авион?:toe:

Не тоа е само едно фино-лепо признавање на пораз. Ајде сега прскалките некој нека ги стави.....can`t wait

Ајде

r

Еееее, Гаго дури играше 8ца не се повредуваше толку... :pos:

197070_10150112350284773_96686264772_6401926_7929086_n.jpg

timthumb.php

Afellay: What is the game plan against Madrid, Boss?
Guardiola: HA! (Stick out both hands)
Afellay: Are you serious!? DOUBLE-MANITA?

Или можеби вака ќе ги покажувате 2те дланки:
aplausos.jpg

Или, не дај Боже, вака:
clasico.jpg

Е за ова ти викав бе. Како не ти е мака да бараш слики да ги клаваш во спојлери и слично. Алал да ти е :)))))))))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom