Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.531
Океј, овие формации што досега ги изнапишавте биле Чак Норис формации како да се запре Меси. Ајде сега пишувајте Чак Норис формации како да стигнеме до голот на Валдес.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Океј, овие формации што досега ги изнапишавте биле Чак Норис формации како да се запре Меси. Ајде сега пишувајте Чак Норис формации како да стигнеме до голот на Валдес.
Фаќа топка Пепе од одбрана му ја додава на Рамос се отвара од него страна Рамос му ја враќа, Пепе ѓи минува сите во средината на Барса застанува со топка и им вика 'ајде бе пи*киииии', овие тргаат накај него он лупа шпринт како Болт доаѓа до Пике и Трајче:)pos2:) им прави шут финта овие паѓаат на трева искача со Валдез еден на еден и му вика кај да ти ја шутнам мајсторе??? Овој му вика десно, Пепе се мести демек му шутира десно овој се фрла крши рака и Пепе со све топка влегува во гол и ја кине мрезата со боксови и нозе. End of the story:vozbud:

Ова ако се деси јас на сред плоштад со се сите телевизии да ме снимат се соблекувам гол се бесам на бесилка и умирам.:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Со авион?:toe:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Еееее, Гаго дури играше 8ца не се повредуваше толку... :pos:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Afellay: What is the game plan against Madrid, Boss?
Guardiola: HA! (Stick out both hands)
Afellay: Are you serious!? DOUBLE-MANITA?

Или можеби вака ќе ги покажувате 2те дланки:

Или, не дај Боже, вака:
Е за ова ти викав бе. Како не ти е мака да бараш слики да ги клаваш во спојлери и слично. Алал да ти е :)))))))))))))

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.531
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom