Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како може да значи дека прв избор ќе му биде пак Марсело, кога самиот тренер ти вика дека му треба друг тип на играч за таа позиција.

Марсело ке игра лево крило

Како може да значи дека прв избор ќе му биде пак Марсело, кога самиот тренер ти вика дека му треба друг тип на играч за таа позиција.
Пардон...лошо транслејтирано:).....Марсело сега рачунајте дека почнува од нула.Претходните 2 години паѓаат во вода кај Мур.Потребно е ново докажување.

Во зависност од противиникот ќе се бира левиот бек. Само не разбирам ако бара различен бек од Марсело зошто Коларов кога се исто лоши во одбрана. Ја се надевам на некој искусен лев бек, за и Марсело да може да си се развива.

Во зависност од противиникот ќе се бира левиот бек. Само не разбирам ако бара различен бек од Марсело зошто Коларов кога се исто лоши во одбрана. Ја се надевам на некој искусен лев бек, за и Марсело да може да си се развива.
КОларов ти е мноооооооооооогу физички поспремен од Марсело....али и тој ко ќе напрајт некој кикс:kesa:

Ќе им го ископа Аshley Cole на Челзи бе.. И така на овој му треба промена малце сега заради разводот.. :) Ќе му најдеме кај нас у Мадрид некоја како на ван дер Варт, има да ора низ теренот.

Па за мене Ешли е прв избор. И Коларов е добар само ипак Ешли е ѕвер. Нека фати путот за Мадрид а жена му нека ја прати накај Тетово :):):)

31159_393910059772_96686264772_4180086_2059778_n.jpg

31159_393896314772_96686264772_4179530_7506545_n.jpg

31159_393896299772_96686264772_4179528_45082_n.jpg

испратена била понуда до де роси од рома .... 10 милиони од сезона:raz:

@solunski atentat: И јас се надевам дека ќе го земеме и вие ќе мора друг да си барате:pipi:

П.С. Црниот е бољи од Белиот...

Ешли е 3 класи над Коларов. Позади е инзвонреден(баш каков што ни треба), а во офанзива не се сомневам дека по таа лева страна со Роналдо ке мачкаат.

Коларов во одбрана е сличен со Иванович и со Видич, многу е цврст, јбг балкански менталитет. Е сеа многу често прави продори напред, а бавно се враќа назад и често пати ја остава таа страна празна. Како и да е, сега за сега за мене е многу подобар избор од Марсело, за во иднина ќе видиме. Марсело има само 22 години, кога ќе ми текне какви беа Евра и Кол на 22 години, се ми е јасно. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom