Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mourinho le ofrece a Raúl ser su 'Materazzi'

Мурињо му порачал на Раул да остане во клубот. Се гледа дека има респект кон легендите и големите играчи, откако лани истото го направи со Матераци во Интер, но му порача дека ќе нема голема минутажа во Интер. Истата работа сака да ја направи и со Раул. Се шпекулира дека вчера Мурињо разговарал со Раул, и го наговорил да остане во тимот и наредната сезона, но му дал до знаење дека нема да добива многу прилика за игра...

Mourinho le ofrece a Raúl ser su 'Materazzi'

Мурињо му порачал на Раул да остане во клубот. Се гледа дека има респект кон легендите и големите играчи, откако лани истото го направи со Матераци во Интер, но му порача дека ќе нема голема минутажа во Интер. Истата работа сака да ја направи и со Раул. Се шпекулира дека вчера Мурињо разговарал со Раул, и го наговорил да остане во тимот и наредната сезона, но му дал до знаење дека нема да добива многу прилика за игра...
а зш раул не го стават во управа како зидан или тренер на Кастиља???

Супер дресче, ваков еден од Игуаин добро би ми дошол .:smir:

Него некој ако може да ми објасни како иде ова преку странава на Реал? Сигурно е, за колку време стига итн?? Има некој што има нарачано претходно?

Него некој ако може да ми објасни како иде ова преку странава на Реал? Сигурно е, за колку време стига итн?? Има некој што има нарачано претходно?

Сигурно е од страната на Реал нормално. Ама не знам како стига, гледам има попуст за старите дресови од лани, со се штампани фаќа 40 фунти.

Да видов дека од прошлава сезона се поефтини, новиве се 70 и нешто евра. Е сега за штампање незнам колку се доплаќа.

Moже ли некој да стави слика да го видам дресот од Касиљас ????

Да видов дека од прошлава сезона се поефтини, новиве се 70 и нешто евра. Е сега за штампање незнам колку се доплаќа.
Мислам дека не се доплаќа зошто ја коа земав од Јуве и тоа во наллоша сезона ама најдобар дрес од поодамна ме фати 70 евра рамно и тоа печатен

Мислам дека не се доплаќа зошто ја коа земав од Јуве и тоа во наллоша сезона ама најдобар дрес од поодамна ме фати 70 евра рамно и тоа печатен

Тоа еве и ја сеа средив све наместив, ми излага 67 евра сосве печатење...е сега дан сум згрешил нешто незнам, зошто прво отворив на шпански и ка да прочитав дека е 71 евро дресот. :/

+ 12 евра за праќањето...79 евра све на све. Дресот стига од 3 до 5 дена...супер уште да го наручам :) :)

Види да не измешаш фунти и евра, и прашај царина марина нешто да не ти земе. Ојдоа парите од маттурата а :icon_lol:
I broj namesti si M, L XL

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom