Па баш е интересна жолтата линија, некако го украсува дресот...секси

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а зш раул не го стават во управа како зидан или тренер на Кастиља???Mourinho le ofrece a Raúl ser su 'Materazzi'
Мурињо му порачал на Раул да остане во клубот. Се гледа дека има респект кон легендите и големите играчи, откако лани истото го направи со Матераци во Интер, но му порача дека ќе нема голема минутажа во Интер. Истата работа сака да ја направи и со Раул. Се шпекулира дека вчера Мурињо разговарал со Раул, и го наговорил да остане во тимот и наредната сезона, но му дал до знаење дека нема да добива многу прилика за игра...
Него некој ако може да ми објасни како иде ова преку странава на Реал? Сигурно е, за колку време стига итн?? Има некој што има нарачано претходно?
Мислам дека не се доплаќа зошто ја коа земав од Јуве и тоа во наллоша сезона ама најдобар дрес од поодамна ме фати 70 евра рамно и тоа печатенДа видов дека од прошлава сезона се поефтини, новиве се 70 и нешто евра. Е сега за штампање незнам колку се доплаќа.
Мислам дека не се доплаќа зошто ја коа земав од Јуве и тоа во наллоша сезона ама најдобар дрес од поодамна ме фати 70 евра рамно и тоа печатен