Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј па неќум тааакаааа...сакам со натпис да си го зеам ти текиња:) ама у секој случај не е лоша идеава:pipi:

Епа од продавницата на Реал онлајн, одбери за дрес за жени, 4, Рамос, ордер нау и уживај :)

Епа од продавницата на Реал онлајн, одбери за дрес за жени, 4, Рамос, ордер нау и уживај :)

Се е тоа фино...само уште да не беше толку скапо ќе беше уште поубаво:)

Снимањето за презентацијата на новиот дрес.

5640106003.jpg

Од лево кон десно: Силва, Кристијано, Перез, Кака, Бензема :icon_lol:

Аууу ѕверски е мајке ми:) само што ваков кај нас тешко:( освен да побарам специјално да донесат некој:) убав е бреееее...па и на купачи као ќе стои:wub:

Не сери да не си покрила купачите! :icon_lol:

Less is more in the summer :icon_lol:

'Eliminar al Barça me gustó más que el título'

Мадрид, сега започнува.. :icon_lol:

Chelsea Goalkeeper Petr Cech Dismisses Real Madrid Rumours

Најсмешна шпекулација во последниве години....и нормално дека ќе ја дисмиса...не е будала да биде секонд чојс :)

--- надополнето ---

watch

Еден и единствен...штета што беше голема мрза а би оставил уште поголем впечаток во историјата на Реал

Што се занесуваат со шпекулацииве за Џерард, јас тврдам дека он ке остане до крајот на кариерата во Ливерпул. Нема логика во Мадрид да дојде, ни он ни Лампард.

Chelsea Goalkeeper Petr Cech Dismisses Real Madrid Rumours

Најсмешна шпекулација во последниве години....и нормално дека ќе ја дисмиса...не е будала да биде секонд чојс :)

--- надополнето ---

watch

Еден и единствен...штета што беше голема мрза а би оставил уште поголем впечаток во историјата на Реал
се наежив:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom