Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Како може да значи дека прв избор ќе му биде пак Марсело, кога самиот тренер ти вика дека му треба друг тип на играч за таа позиција.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Марсело ке игра лево крило

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Како може да значи дека прв избор ќе му биде пак Марсело, кога самиот тренер ти вика дека му треба друг тип на играч за таа позиција.
Пардон...лошо транслејтирано:).....Марсело сега рачунајте дека почнува од нула.Претходните 2 години паѓаат во вода кај Мур.Потребно е ново докажување.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Во зависност од противиникот ќе се бира левиот бек. Само не разбирам ако бара различен бек од Марсело зошто Коларов кога се исто лоши во одбрана. Ја се надевам на некој искусен лев бек, за и Марсело да може да си се развива.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Во зависност од противиникот ќе се бира левиот бек. Само не разбирам ако бара различен бек од Марсело зошто Коларов кога се исто лоши во одбрана. Ја се надевам на некој искусен лев бек, за и Марсело да може да си се развива.
КОларов ти е мноооооооооооогу физички поспремен од Марсело....али и тој ко ќе напрајт некој кикс:kesa:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Ќе им го ископа Аshley Cole на Челзи бе.. И така на овој му треба промена малце сега заради разводот.. :) Ќе му најдеме кај нас у Мадрид некоја како на ван дер Варт, има да ора низ теренот.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па за мене Ешли е прв избор. И Коларов е добар само ипак Ешли е ѕвер. Нека фати путот за Мадрид а жена му нека ја прати накај Тетово :):):)

Член од
23 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
46
испратена била понуда до де роси од рома .... 10 милиони од сезона:raz:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
@solunski atentat: И јас се надевам дека ќе го земеме и вие ќе мора друг да си барате:pipi:

П.С. Црниот е бољи од Белиот...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ешли е 3 класи над Коларов. Позади е инзвонреден(баш каков што ни треба), а во офанзива не се сомневам дека по таа лева страна со Роналдо ке мачкаат.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Коларов во одбрана е сличен со Иванович и со Видич, многу е цврст, јбг балкански менталитет. Е сеа многу често прави продори напред, а бавно се враќа назад и често пати ја остава таа страна празна. Како и да е, сега за сега за мене е многу подобар избор од Марсело, за во иднина ќе видиме. Марсело има само 22 години, кога ќе ми текне какви беа Евра и Кол на 22 години, се ми е јасно. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom