Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ebenje bez kondom ke ima na kampot zatoa pocnete so kontraceptivni apcinja dur ne e kasno :))))

BARCA!!!!!!

Сликава не му е карикатура на Чави, всушност тој е карикатурата на Чави :)

^ Бензема ако трчи и се труди Ди Марија што прави....некој спомна слаб бил. Според мене играч на мечот заедно со Роналдо против терористите!

--- надополнето ---

Ebenje bez kondom ke ima na kampot zatoa pocnete so kontraceptivni apcinja dur ne e kasno :))))

BARCA!!!!!!
weird-al-yankovic-dare-to-be-stupid.jpg

^Немам видено од кога дојде во Реал некој дека има спомнато дека е слаб,иначе пред да дојди имаше многу кои велеа дека нема да се снајди,ќе се изгуби итн...но тој го дакажа својот квалитет и сега си има место во најдобрите 11 :smir:

Значи ако е луд да го троши Марсело, едиснтвен лев бек во моментов. Стај го Арбелоа таму, или Матеос некој нека не мрда од 16ник.

---Рамос---Пепе---Албиол---Арбелоа/Матеос---​

Може и вака,но мислам дека ќе го игра Марсело. :toe:

--- надополнето ---

Zidane (21.11.10 - EFE): Среќен сум што ќе можам да бидам поблиску до клубот и до екипата. Моите задачи ќе ги дефинираме со времето. Не сум ново засилување, но така се чувствувам. Ќе се обидам да соработувам со екипата и да бидам врска меѓу играчите и претседателот.
Ќе бидам блиску до играчите и ќе патувам со нив за натпреварите во ЛШ. Ќе почнеме со тоа. Ќе присуствувам и на тренинзите на Valdebebas. И малку по малку ќе ги дефинираме моите функции, но најважно е што ќе бидам блиску до екипата. Лично нема да ми биде лесно, затоа што ќе гледам од страна како тренираат и тоа е поразлично од она што го учев на терен.
Mourinho сакаше да бидам овде, зборувавме за тоа што е Real Madrid и што значи овој клуб. Многу нешта се кажаа за Mourinho. Според мене се што покажува екипата оваа сезона се должи во голем дел од работата на тренерот. И треба така да се продолжи. Најважно е да се освојат титули. Сигурен сум Murinho ќе успее во тоа. Има 4 години за да го зголеми бројот на титули во витрините на Real Mаdrid. А јас ќе бидам покрај него.
На следниов натпревар против Ajax ќе патувам со екипата официјално. Сите ќе знаат дека сум таму. Почнувам нова етапа во мојот живот и среќен сум поради тоа. Освен тоа се радувам што на екипата и оди добро и сакам да бидам со нив.
Играчите го почитуваат тоа што јас го правев на терен како играч и јас го почитувам тоа што они сега го прават. Млади се и талентирани. Но можат да бидат подобри. Мислам дека со моето искуство, можам да придонесам за нивниот напредок.

Цитат на денот! (Алваро Мората):

„Имавме тренинг-натпревар, каде што тимот кој ќе изгуби, мора да го части спротивникот пијалок. Одеднаш, гледајќи во нозете на Кристијано Роналдо, станав толку воодушевен, што застанав да се ’ѕверам’ во него, на сред напад. Не ни приметив кога Дренте ми ја подал топката за да шутирам кон голот и да победиме. Продолжив да гледам во Роналдо, ко маѓепсан, додека не почнаа сите да викаат по мене „Мората, Мората!“, дури и тие од спротивната екипа.. Тогаш се завртев, збунет, велејќи „што, што се случи?“

ti ova go racunas za covek so zdrav razum :)
Не,туку за тренер,кој за доброто на својата екипа се бори против гланвни судии,помошни судии,навивачи,противнички играчи,сопствени играчи......па и со самиот себе!:)

Мурињо е ѕвер не го рчкајте.Ма да нејќам да замислам што ќе се деси ако Реал даде гол или дај боже победи.Има да рипа ко на лото да фатил:)

ХАхахаха кога се поздравува со помошниците е најјако,ударен у крило 200%:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom