Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
g2211.jpg

Не ми е гајле за Барса, НИЕ СМЕ ЛИДЕРИ

Против Ајакс, Албиол на местото на Карваљо, Ласс - Кедира и Бенз - Хиго. Очекувано од моја страна, Карваљо зошто е стар му треба мал одмор, а овие двајца поради повреда.:pipi:

--- надополнето ---

За со Ајакс вака би требало да биде...

Casillas
Ramos - Pepe - Albiol - Marcelo
Lass - Xabi
Di Maria - Ozil - Ronaldo
Benzema​

Ја ни Чаби не би го трошел, па човече класикото се игра, оваа игра не ни е ич важна, само Касиљас од стандартните би го стајл.

Ја би го оставил Чаби на клупа, али би ги играл Озил, Роналдо и Ди Мариа, да видам баш како Бензема ќе се покаже кога зад него ќе игра таа тројка, а не како во претходните натпревари кога беше стартер и зад него играа Каналес и Леон.

Може, може Мамаду на местото на Чаби, а може и Арбелоа да игра па нека одмори во одбраната уште некој.

Да, леле само да не се повреди некој од прва11, џабе ќе ризикува за Роналдо и Озил, за месут сам кажа дека не може да игра младо дете три натпревари неделно, ама ако се повреди некој нема да му простам.

Е да, штета би било баш сеа пред Ел Класико да не оскочиме со старните 11, а за со Ајакс како што викаш би можеле да искочат со втор тим и така и да изгубиме, а Милан да тепа следната ке ја играме со Аоксер дома тогаш и со нерешено ќе бидеме први. Нема потреба повеќе замарање за во ЛШ, ама сепак јас би го играл стартниот состав колку и да не и треба, тоа го прави Мурињо.

Со втор тим, нешто вака...
Casillas/Adan
Arbeloa - Pepe - Albiol - Mateos
Lass - Diarra
Granero - Canales - Leon
Benzema​
тапа состав, средина никаква исто како и левиот бек, ама на Ајакс може да им извадат нерешено овие:tv:

--- надополнето ---

По Ман.Јунајтед, Интер и Јувентус и Тотенхем е најновиот кандидат за Бензема

Па волку интерес моментално ниту за еден напаѓач нема бе:icon_lol:

Според Марка ова е можниот состав против Ајах
Casillas -
Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo
Lass, Granero -
Pedro Leоn, Оzil, Di Maria -
Benzema.

Повикани за со Ајакс:

Porteros: Casillas, Adan y Dudek.
Defensas: Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Mateos y Marcelo.
Centrocampistas: Lass, Diarra, Granero, Xabi Alonso, Ozil, Canales, Di Maria y Pedro Leon.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata.

Според мене најдобра опција за со Ајакс е оваа:

Kaсиљас
Арбелоа---Рамос---Пепе---Марсело
Лас---Гранеро/Чаби
Ди Марија---Озил---Роналдо/Леон
Бензема

Според мене најдобра опција за со Ајакс е оваа:

Kaсиљас
Арбелоа---Рамос---Пепе---Марсело
Лас---Гранеро/Чаби
Ди Марија---Озил---Роналдо/Леон
Бензема

^Имам чуство дека повеќе од еден гол ќе даде,во последно многу се труди,трча ништо чудно утре да се распука :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom