Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе шо се секирате толку, ова е само мотивација + за Кики :tv:

Хахаха истото го реков...замисли здиве зверот и им рокне 4парчиња на пацерите:tv:

100 % !? :tv: Значи од сега да славам а :pos:Јас ќе ја ставам 2ка за 200 ден. Ако победе Реал ќе славам и ќе се радувам, ич нема да ми биде мака ако паднам ама ако изгуба Реал пак ќе имам барем малко нешто утеха благодарение на кладилницата. :icon_lol:

2ка а? Сакаш со тебе да ја гледам најголемата и најважната утакмица, а ти у тебе ке имаш лист на кој пише:
Реал Мадрид - Барселона 2 2.5
Е нема. Или не ја уплаќај, или не ми иди.....

Cristiano_Ronaldo_manda_callar_aficionados_Reading_marcar_gol.jpg

:tv:

После ова што го направија со Арсенал,не дај боже таков срам да доживееме...а и не верувам..Сепак,Би била задоволна со 1-0 за Реал..и го чекам Кака на теренот во Сабота:pipi:

После ова што го направија со Арсенал,не дај боже таков срам да доживееме...а и не верувам..Сепак,Би била задоволна со 1-0 за Реал..и го чекам Кака на теренот во Сабота:pipi:

Нема да игра, наводно уште е повреден

Ало, тоа е за денеска! Од утре или задутре Кака почиња со редовни тренинзи и ќе биде фит за Класико, е сега дали ќе игра од прва минута или не ни самиот МП незнае.

Да не не сум у право за нешто ? :)

Поарно вака, не се надевам многу на победа, бар на крајот нема да бидам толку разочаран. Многу глупо е кога во нешто ептен мноооогу се надеваш, и на крај ќе се спуштиш на земја. А у последниве 2 години тоа е честа појава кај мене. :)

Па и не си во право да ти кажам. Пишуваш дека не се надеваш на победа, ама душата ти знај. :) Немора ти тоооооолку да се надеваш, па да се спушташ на земја после, едноставно кулирај и верувај, па макар и во минимална победа. Незнам која ти беше мотивацијата за постон, дали иронија или страв ? :tv: Немебај, ги тепаме сабота, нема Меси да си игра онака со нас. Сеа МП прај тактики 300 :kesa:

Аман како сте уплашени :| И да, Кака ке го видиш на терен најверојатно, но не прва постава, мое мислење.

ја мислам дека прво ке треба да го повредат меси после да играат фудбал значи на меси да се иде на пореда и жут нека има барем ама ке се сопре- инаку очекувам 2:0 за реал :pipi:

А ти виде пресинг од страна на Арсенал?Виде напад (освен од Диаби притисокот за голот)?.....Неможеш да правиш споредба...бидејки Арсенал и Реал се дијаметрално различни екипи.,башка играат различно....
Само како во првата утакмица........напред и само напред....зашо НАПАДОТ Е НАЈДОБРА ОДБРАНА:):):)

hmmmmmm koga 4e razmislam podobro arsenal go pomina 1/16 finaleto a vie odpadnavte :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom