Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Еве го првото Не. Не е ова ПЕС па толку отворено. Со тројца одбранбени :nenene::nenene::nenene:
Па бркаме победа........али ај...нека биде:smir:

Длабоко се извинувам....али лапнав еден играч повеќе...планирав да се 6 играчи...а не 7..погрешно избројав....слободно бришете го постот:kesa:

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Па бркаме победа........али ај...нека биде:smir:

Длабоко се извинувам....али лапнав еден играч повеќе...планирав да се 6 играчи...а не 7..погрешно избројав....слободно бришете го постот:kesa:
:pos2::pos2: Неможеш да лапнеш играч повеќе може да лапнеш и да има помалку. Ххаха

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
hahahahahahahA :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: glupav :tapp:
ХАХАХА......најде кој да ми кажит:smir:.
Имав една пијајца над глава(читај сестрами)..и се збркав...али битно сфативте дека згрешив:smir:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ја би играл со ВДВ и Кака во средниот ред, зад нив Чаби и Лас, во нападот Игуаин и Роналдо.

Марсело во првиот натпревар беше изгубен, впрочем и улогата тогаш му беше да му помага на Арбелоа при удвојувањето на Меси, ама за овој натпревар нема потреба од тоа, Арбелоа е доволно силен и самиот да го сопира Меси, во првиот натпревар НИТУ ЕДНАШ Меси не помина покрај Арбелоа.

А и Гранеро ако игра, и тој ќе има подефанзивни задачи, ама нема потреба од тоа, затоа што во средниот ред имаме двајца дефанзивни играчи, кој исто така се доволно за да ги запираат противничките играчи на Барселона. Пример земете го Мурињо, испадна со тројца дефанзивни играчи во средниот ред против Барселона, па знаеме што им се случи. А истиот тој Мурињо испадна со двајца дефанзивни играчи во средниот ред против Челзи, и четворица напаѓачки ориентирани играчи, па знаеме што тогаш им се случи на Челзи.. Добро Челзи не се Барса, ама пак нема потреба од бранење, двајца дефанзивни играчи во средниот ред се доволни.

А јас за овој натпревар сум песимист, и тоа огромен. Секако дека многу сакам да ги победиме, јас во овој момент не ја гледам таа можност. Зошто не ја гледам ? Затоа што преку кур ми е веќе од лажниот оптимизам. Говоревме дека ќе ги растуриме на Камп Ноу, не ги растуривме, говоревме дека ќе ги растуриме пензионерите од Милано, па не ги растуривме, бевме сигурни во финале на Бернабе, па не поминавме во осмина-финале. Као прво нема да јадам многу ремет на форум :) а како второ, во случај да победиме тогаш нека му ја мислат сите. :tv: Така да, еве и резултатот ќе го предвидам, Реал Мадрид 1:2 Барселона. :helou:

Манга за постов .. БИГ ДИСЛАЈК! :/

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ќе ги распичиме пичките бе ќе видите шо ќе се издеси на Ел Класико :wink:

O

ob1

Гостин
Имаме две опции за натреваров да играме малце поповлечена игра за да заврши нерешено за да после чекаме кикс на Барселона бидејки има многу тежок натпревар.. или да идеме на се или ништо.

Се надевам дека МП би ја одбрал втората бидејки кога го игравме првиот натпревар против Барселона бевме првиот тима таа сезона што излезе на Камп Ноу не да се брани туку да напага.. кој кур имавме и две 100% шанси. Мора да учи МП од минатите натрепвари на Барса како и овој вечерва против Арсенал. Со сличен состав на тој на Камп Ноу би требало да ги победиме.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Манга за постов .. БИГ ДИСЛАЈК! :/

Да не не сум у право за нешто ? :)

Поарно вака, не се надевам многу на победа, бар на крајот нема да бидам толку разочаран. Многу глупо е кога во нешто ептен мноооогу се надеваш, и на крај ќе се спуштиш на земја. А у последниве 2 години тоа е честа појава кај мене. :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ќе ги распичиме пичките бе ќе видите шо ќе се издеси на Ел Класико :wink:
Лелеееее љубим ти вокабулар:back::)....не биди во иднина толку вулгарен и безобразен.:smir:
Иначе постот на манга е совршенство. Го дал најдоброто од себе, затоа не зборете многу:).....
П.С. Шала манга, ништо сериозно(си се разбираме ја и ти):back:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Меси - Арсенал 3:1.......абе ај!
Ке не посрамотат пак у сабота........

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Меси - Арсенал 3:1.......абе ај!
Ке не посрамотат пак у сабота........
Вакви муабети имаше и по првото Ел Класико, они тогаш мислам играа со Интер, и победија доста уверливо, и сите зборуваа ќе не растурат, 5 ќе ни бапнат, па ете глеам не растурија, уште не може да се составиме. :)

S

StereoLove

Гостин
Не бидете песимисти,не е непобедлива Барселона па и вие.
Не е секој ден Велигден.Сте се уплашиле бидејки им забил 3 гола на Арсенал.
Чудо големо:tapp:
Јесте да е одличен играч но и Реал има одлични играчи.:pipi:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Вакви муабети имаше и по првото Ел Класико, они тогаш мислам играа со Интер, и победија доста уверливо, и сите зборуваа ќе не растурат, 5 ќе ни бапнат, па ете глеам не растурија, уште не може да се составиме. :)
Абе не заебавај ај, тоа Меси лудо е сам игра.....Ако не го држат у одбраната незнам....ке го гледам Касиљас пак со брчки на фацата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom