ХАХАХА...да видам не вервамejj sigurno tepame vo sabota 100% sum siguren barca ke bide euforicna od deneska i ke go jadat !! ke stavam 1.000 evra kec kec
ХАХАХА...да видам не вервамejj sigurno tepame vo sabota 100% sum siguren barca ke bide euforicna od deneska i ke go jadat !! ke stavam 1.000 evra kec kec
Јас ќе ставам 2.000 ден на кец.....сепак е рано за предвидување,фалење итн....како и да е ќе гледаме супер фудбал...ejj sigurno tepame vo sabota 100% sum siguren barca ke bide euforicna od deneska i ke go jadat !! ke stavam 1.000 evra kec kec
Ај престаните со тој Меси више, не ни игра на нас у одбрана Силвестре
Ај да сменим малку тема, и да се посмееме малку
Икер, Рамос и Де ла Ред воѓи...
Аха.....несалам луѓе :pos2::pos2::pos2:Тоа после финалето 2008?
ДаТоа после финалето 2008?
zs ?:uvo::uvo:nisto od kaka na clasico :nesum:
e toa e real igrase i bez ronaldo i kaka pr. protiv valencia a barsa neka proba bez messi ke nemoze napredok da go tepaКоја колективна игра на Барса бре, сам ги реши човекот. Барселона без Меси = 0. Тоа е тоа.
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330001993252/noticia/Noticia/The_Clasico_takes_centre_stage_2010-04-06.htmzs ?:uvo::uvo:
hahahahahh zakonГосподи ,те молам дроѓирај ја и подиви ја нашата одбрана во Сабота,да ја преживеам годинава ако сакаш.Амин.
100 % !? :tv: Значи од сега да славам а Јас ќе ја ставам 2ка за 200 ден. Ако победе Реал ќе славам и ќе се радувам, ич нема да ми биде мака ако паднам ама ако изгуба Реал пак ќе имам барем малко нешто утеха благодарение на кладилницата.ejj sigurno tepame vo sabota 100% sum siguren barca ke bide euforicna od deneska i ke go jadat !! ke stavam 1.000 evra kec kec