Знам некој ке побара предвод
Гути: Немаме страв од НИКОЈ!!
Сите сме гледале шпански серии како помали (некои уште гледаат)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам некој ке побара предвод
Гути: Немаме страв од НИКОЈ!!
FAIL?Prema pisanju španjolskog dnevnika Sporta
ни мене исти се... ако дојде до продавање а најверојатно ќе дојде,подобро агуеро или виља,ма да у последно време мислам дека Карлито најдобро би се вклопил, ко руни стил е и плус аргентинец е(ретко некој да изиграва ѕвезда повеќето се тимски играчи) а и докажа дека може на највисоко ниво да игра (и на големи и на мали натпревари ако некој бара тоа):smir:Само да се надоврзам со еден линк....http://www.24sata.hr/sport/spanjolski-sport-benzema-ide-u-milan-pato-u-real/167277/
Ова не ми се допаѓа:nenene:
лајк ит :tv:Мене ништо не ме плаши. Ја сум уверен во победа, никогаш не сум бил посигурен во нешто.![]()
Абе и лани бевме убедени, пред класико наниживме околу 7-8 победи, и на крајот не направија подолни од Осасуна. Не ме плаши играта на Барса, ме плаши тоа чудово метар и шеесет и осум, ако фати топка на 25 метри од шеснаесетникот а во радиус од 3 метри да не го чува никој, е ондак ке има Дежа ВуНема да изгубиме сто посто. Само ме плаши нерешнео