Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Напиши на фејсбук групата шо е,таму некој кажуваше дека има,јоцогалактико мислам.

Досега се тројца од таму со се дарко100спорт, уште 2ца треба за фан клуб признат од Перез :D

lele naviva4ive od real patat od kompleks od mesi ama ve svakam navistina svesta vi ja zema me mrzi da postiram video so vi napravi na poslednite 3 el klasiko.
pozz i le4ete kompleksi uste malce:smir:

lele naviva4ive od real patat od kompleks od mesi ama ve svakam navistina svesta vi ja zema me mrzi da postiram video so vi napravi na poslednite 3 el klasiko.
pozz i le4ete kompleksi uste malce:smir:
So da pravime aj takvi naviva4i sme nie kiss4e:)

И уште нешто Заборавивте на добрите партии на Бенз оваа сезона. Човекот го мачеа повреди и треба уште малце да се прилагоди мислам дека до крај на сезонава ке распали. И дали заради некој ситници УШТЕ ОВАА ГОДИНА ТРЕБА ДА СЕ ПРОДАДЕ ИГРАЧ ОД КАЛИБАРОТ НА БЕНЗЕМА?

седи мирен не ме радуј... гранеро имаше повеќе добри утакмици и марсело кои најгрешници ги сметам/те...
освен една добра утакмица ништо не покажа до сеа, не вреди да го споменам дека втор најскап напаѓач во историјата на клубот купен :toe:
фала на разбирањето... шшшшшшшшшт!!!

седи мирен не ме радуј... гранеро имаше повеќе добри утакмици и марсело кои најгрешници ги сметам/те...
освен една добра утакмица ништо не покажа до сеа, не вреди да го споменам дека втор најскап напаѓач во историјата на клубот купен :toe:
фала на разбирањето... шшшшшшшшшт!!!

И мислиш треба да се продаде уште летово? :tapp:

de4ko ti madridista si? :nesvest:

А дечко извини ти знаеш воопшто зашто ги стави Shuriken видеава или слабо? Ај ако не иди прво разлистај неколку страни предходно, прочитај ги сите постови, а не онака само меѓу редови, па може ќе ти светне зашто ги ставил видеава, а?:toe:...ако не ти светне дојди и пак прашај, па ние ќе бидеме така фини и добри и ќе се потрудиме да ти објасниме како стојат работите.:smir: Мада не би било лошо и сам да се сетиш, нели?:back:

24517_376740544772_96686264772_3771164_6548357_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom