Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мурињо веќе им кажал на челниците на Реал Мадрид кој засилувања ги сака.
Coentrao 22, ја започнал кариерата како лево крило но последната сезона за Бенфика ја одиграл како лев бек( Некој како Марсело)
Di Maria 22, крило.
Navas 24, исто така крило и се верува дека Севиља за него ќе бара 40мил.

Епа топ, за наредната сезона леви крила можат да ни играат: Роналдо, Кака, Марсело, Силва, Ди Мариа, Навас, Коентрао. Одлично. Напаѓачи : Раул, Игуаин, Џеко, Бензема, Милито и Руни и Касиљас плејмејкер би можел. Таман. Сакајте си го вие Мурињо. Не викам дека сите овие ке дојдат, али на што ке заличи тимот ке видите наредната сезона, предвидувам дека ова ке заврши трагично и еднаш ке експлодира све и ке настане прав хаос. А сите нервози ке почнат уште ова лето, кога/ако Лас и Игуаин се продадат, а поголеми се шансите да бидат продадени одколку да останат:smir:

Аман бе не се палите одма. Мислите се што ќе пишат е точно? Мурињо го сакал тој, па не тој го сакал другиот...АЛО, Мурињо уште не е тренер на Реал, а не па од сега се кажува кого сакал во Реал :tapp: Не верувајте во сешто, околу Реал секое лето има еден куп шпекулации и тоа е нормално. Епа сеа до петок ќе кажат 100 играчи за кои Реал е “заинтересиран“, па 2-3 од тие 100 ќе дојдат и овие одма ете у право бевме :) Чекајте малку, не се замарајте многу.

Ааааааааааааа зашто неможеееее:(:(:(:icon_conf:icon_conf:icon_conf:cry::cry::cry::cry::cry: абеее па не е фер......:cry::cry::cry::cry::cry:
Ај бе пак нека проба некој.....сите ве има а мене нееееееееее:(

Кратко и јасно: Летово сакам Силва, Ешли Кол, Парехо и уште некој по желба на Мурињо.:)

^
Sergio_Rambos4

Ти арен?
А и без тоа нема шанси да дојде Торес, не ги сака на Реал затоа шо се ривали на Атлетико

Mou vacía su taquilla y se despide del Inter

Según los medios italianos, el portugués vació su oficina y se despidió de las personas que han trabajado con él durante los dos años al frente del campeón de Europa.

Мур ја испразни својата канцеларија, и му вели збогум на Интер.

Според италијанските медиуми, португалецот им рече збогум на луѓето кои работеле со него во овие две години.

Па нека објасни некој поубаво...нов играч ни е, готово веќе потпишано?
Батка, ја порано се палев на секоја риба ко мајмун... али откога пробав гора не се палам више :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom