Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе го шитнат : )

Mourinho cuenta con Higuaín en su proyecto

Уживај си. :)

Праат АС и Марка некои заговори за трансфериве бе, и лани имаше некои вакви смешни шпекулации, па на крајот се добро си излезе. Јас сеуште сум 100% убеден дека Силва ќе биде засилувањето.

Mourinho cuenta con Higuaín en su proyecto

Уживај си. :)
hehe Читај го до крај текстот : )
Понуден му е нов договор со 3,6 миљ годишна плата,(претходниот понуден од пред месец дена бил 2,5, а важечкиот му е 1,8 до 2013) Сити му нуди 6. Ама нека оди таму ако може по умот од Робињо, не е ваљда глуп :D

http://www.defensacentral.com/real_...remos-oporto-chelsea-inter-robben-etoo-pandev

Хаха, ставиле слика од Пандев. :)

--- надополнето ---

El Madrid presentará a Mourinho este viernes

Презентација на Мурињо во Петок, до тогаш не очекувајте некој трансфер.

Петок официјално веќе готово е? Иначе ни Марка ни Ас денес не пишаа ништо за Силва.:icon_frow

--- надополнето ---

А да ве прашам кој сакате повише во Реал Навас или Ди Мариа?

Sky Sports вели дека Мурињo побарал од Морати да го ослободи од договорот и Реал да не плати ништо за неговиот ангажман а за возврат тимот од Мадрид ќе го купи Рикардо Кварезма за 16 милиони евра.

La Gazzetta dello Sport пак вели дека Реал сака да одвои 35 милиони евра за ангажман на Мурињо, Маикон и Кварезма но се чини такво нешто е невозможно бидејќи Интер толку пари бара само за бразилскиот интернационалец.

http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d5979cf1-29ee-4750-a6e5-90773cdfdd66&ln=3&typeBack=default

watch

Валдано во Португалија на разговори со менаџерите на момчево! :)

Некои информации за типчево. Има 22 години игра за Бенфика,играл како позајмен играч во Сарагоса во 2008 година,може да игра и да двете крилни позиции подеднакво и му се допаѓал на Мур :)

--- надополнето ---

Иначе Нарис ти заглави копчето Испрати одговор па истиот пост го постираше 5-6 пати? :D

Мони не може да ја тагнеме на темава. :(

watch

Валдано во Португалија на разговори со менаџерите на момчево! :)

Некои информации за типчево. Има 22 години игра за Бенфика,играл како позајмен играч во Сарагоса во 2008 година,може да игра и да двете крилни позиции подеднакво и му се допаѓал на Мур :)

--- надополнето ---

Иначе Нарис ти заглави копчето Испрати одговор па истиот пост го постираше 5-6 пати? :D
Знам брат му пишав на SYN да среди работа...

--- надополнето ---

Мони не може да ја тагнеме на темава. :(

Ни јас неможам:toe: А овој VAmos_REAL кој е бог знае:tv:

Не губи ништo, али сеа сите тагнати, зошто да не биде и она.. :)

--- надополнето ---

Како тргнала работава изгледа се остварува она што еден член порано го кажа дека Реал ги купува ѕвездите играчи за да нема другите што да купат. А и кај го прочитавте тоа за Ди Мариа, официјално е или шпекулација?

Силва и Ди Мариа ѕвезди биле, оф пресвета богородице.. :pop:

Не губи ништo, али сеа сите тагнати, зошто да не биде и она.. :)

--- надополнето ---

Силва и Ди Мариа ѕвезди биле, оф пресвета богородице.. :pop:

Боби ги прави звезди..или па така му е полесно да ги нарече..бидејќи и манчестер е заинтересиран за нив..па и како минатото лето ќе останат со некој трансфер како Маме Ебу Диуф....страв ми е само да не се направи и омраза од страна на фановите на Интер..поради мурињо,најверојатно нема бидејќи Мурињо сам изјави дека сака да си оди..

Абе ова со Ди Марија готова работа ли е или???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom