Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немојте вакви работи у фан клуб Манчестер ќе пишат дека и за него е готово...Ди Марија више го направија наш играч :):)

Значи не се палете на се што ке пишат. Нови засилувања очекувајте после презентацијата на Мурињо (што би требало да биде у петок). Значи после петок ке видиме дали Реал ке го купи Силва или Ди Мариа или што ти знам кој друг.

Повразни сме со 4-5 крила, 4-5 бекови, и пола Англија.

Следна сезона ќе имаме 40 играчи и место да стартуваме со 11 ќе стартуваме со 18.

Welcome Torres.

Абе Даре немој вакви цигански да ни маваш секој пат:pos2:
Јадење кичма ЈАС:kesa:

29159_391831219772_96686264772_4118405_5411461_n.jpg

Canales ...... првото засилување за 2010/11..... :P
... Сакам да дадам максимум во претсезоната со Real Madrid... Би сакал да играм уште оваа сезона, но знам дека ќе биде тешко..... но ќе има време за да зборуваме за тоа.... Mourinh е тренер кој веќе докажа дека е добар и освои се, му недостасува само la Liga......

Ааааааааааааа зашто неможеееее:(:(:(:icon_conf:icon_conf:icon_conf:cry::cry::cry::cry::cry: абеее па не е фер......:cry::cry::cry::cry::cry:
Ај бе пак нека проба некој.....сите ве има а мене нееееееееее:(

Пробано е од сите не бива :toe: ...... а да пробаш сама :D

Очекувам после презентацијата на Мурињо официјално да пристигни и Силва и Игуаин да стави потпис на нов договор. (Ова е најважно) После Мурињо нека е средит одбраната и другото нека си останит ко што е. :)

Пробано е од сите не бива :toe: ...... а да пробаш сама :D

Па неможе сама...треба некој друг...:(:(:(:(:(
aaaaa да....welcome Торес и сите остали кои дојдовте:) и најново што слушнав е дека Пандев бил нешто поврзан, т.е Мурињо имал желба да го види со него во Реал:pipi:

^ Ја уште пред 3-4 дена пробав да ја означам и не успеав.

Оф мори мајко, каков Торес гледате дека се пошали само. Видете го линкот и ке ви стане јасно.

Ваљда никот праи некакви проблеми, некои знаци, празни места...

Нов ник му е мајката а Хрико?:) Ај бе пробувајте, тагнувајте вака така...ама мора да сака:( неќу вака ко црна овца....бреј кој баксуз еј:kesa:

Мони не е прав фан на Реал, затоа нејќе :):):)

Шала на страна, изгледа заради празните места неможе. Него шо има врска бе, голема работа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom