Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Закон еееееееееееееееееее
Подобро гледај ја репризата утре на Алфа во 13:45 :smir:Бидејќи не бев во можност да го гледам натпреварот, ми треба линк од целиот натпревар?
Да да... заборавив на ова. :smir:Подобро гледај ја репризата утре на Алфа во 13:45 :smir:
И да не слушнем лош збор за Кака више. Видовме колку ни фали последниве утакмици. И да не игра добро, стандард навлекува барем по двајца играчи на него, со што се ослободува простор за другите, за разлика од Гранеро кој и да нема никој покрај себе се мислим 5 мин. на кого да ја даде топката. Кака место Гранеро и тимов е топ!
Тоа е точно ама он сака да дрибла и да се пробива меѓу нив шо ретко му успева и затоа е критикуван. Да ги користи таквите шанси за добри пасеви како шо го прави тоа Гути, Кака ке биде супер
играа само 20 мин и везеа тогаш,ама се повреди ВДВ па кака и отиде се у к**** ...Toa e и единствениот минус на Кака. Не дека не знае да дрибла но едноставно не му оди. Сепак огромна е разликата во играта со него и без него.
Сакам да ги видам со ВдВ во тандем, и така овој преферира кратки додавања, би требало да се сложуваат со Кака.
А со ваква игра на Гаго, нема потреба од Гранеро.
И за Албиол, вчера може имаше послаб натпревар, но цела сезона ни ја држи одбраната. Не треба да биде критикуван.
играа само 20 мин и везеа тогаш,ама се повреди ВДВ па кака и отиде се у к**** ...
а за рамос и чаби колку сум се смеел :pos2: легенди,ама да се надеваме оти кака ќе игра со овие сега(со кој играме?) за да биде во комбинација со тие досадните лонци, тоа ни е најбитната утакмица оваа сезона идеме на трета среќа ебаго :tv:
и кој му е к**** више со тој глупанеро, ебате играчот смотан, дебил е... со сила убавина не бидува, СЕ ГЛЕДА!!!!![]()
АБЕ имате избор од вас... на кој играч сакате да му направам карикатура? имам слободно време, за кој речете кој има највеќе ваши гласови на тој :smir![]()
Закон еееееееееееееееееее
АБЕ имате избор од вас... на кој играч сакате да му направам карикатура? имам слободно време, за кој речете кој има највеќе ваши гласови на тој :smirбензема и гранеро јок :helou
1 недела имате, кој како каже за некој нека стави бројка колку пати е спомнат за полесна евиденција,
сериозен сум :tv: