:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: љубим му фаца ејјјјј...аууууу ЗАКОН!!:pos2::pos2::pos2:
Закон еееееееееееееееееее
Подобро гледај ја репризата утре на Алфа во 13:45 :smir:Бидејќи не бев во можност да го гледам натпреварот, ми треба линк од целиот натпревар?
Да да... заборавив на ова. :smir:Подобро гледај ја репризата утре на Алфа во 13:45 :smir:
Тоа е точно ама он сака да дрибла и да се пробива меѓу нив шо ретко му успева и затоа е критикуван. Да ги користи таквите шанси за добри пасеви како шо го прави тоа Гути, Кака ке биде суперИ да не слушнем лош збор за Кака више. Видовме колку ни фали последниве утакмици. И да не игра добро, стандард навлекува барем по двајца играчи на него, со што се ослободува простор за другите, за разлика од Гранеро кој и да нема никој покрај себе се мислим 5 мин. на кого да ја даде топката. Кака место Гранеро и тимов е топ!
Toa e и единствениот минус на Кака. Не дека не знае да дрибла но едноставно не му оди. Сепак огромна е разликата во играта со него и без него.Тоа е точно ама он сака да дрибла и да се пробива меѓу нив шо ретко му успева и затоа е критикуван. Да ги користи таквите шанси за добри пасеви како шо го прави тоа Гути, Кака ке биде супер
играа само 20 мин и везеа тогаш,ама се повреди ВДВ па кака и отиде се у к**** ...Toa e и единствениот минус на Кака. Не дека не знае да дрибла но едноставно не му оди. Сепак огромна е разликата во играта со него и без него.
Сакам да ги видам со ВдВ во тандем, и така овој преферира кратки додавања, би требало да се сложуваат со Кака.
А со ваква игра на Гаго, нема потреба од Гранеро.
И за Албиол, вчера може имаше послаб натпревар, но цела сезона ни ја држи одбраната. Не треба да биде критикуван.
играа само 20 мин и везеа тогаш,ама се повреди ВДВ па кака и отиде се у к**** ...
а за рамос и чаби колку сум се смеел :pos2: легенди,ама да се надеваме оти кака ќе игра со овие сега(со кој играме?) за да биде во комбинација со тие досадните лонци, тоа ни е најбитната утакмица оваа сезона идеме на трета среќа ебаго :tv:
и кој му е к**** више со тој глупанеро, ебате играчот смотан, дебил е... со сила убавина не бидува, СЕ ГЛЕДА!!!!
АБЕ имате избор од вас... на кој играч сакате да му направам карикатура? имам слободно време, за кој речете кој има највеќе ваши гласови на тој :smirбензема и гранеро јок :helou
Закон еееееееееееееееееее
Јас би сакал од Алонсо и една гратис од тебе од БатистутаАБЕ имате избор од вас... на кој играч сакате да му направам карикатура? имам слободно време, за кој речете кој има највеќе ваши гласови на тој :smirбензема и гранеро јок :helou
1 недела имате, кој како каже за некој нека стави бројка колку пати е спомнат за полесна евиденција,
сериозен сум :tv: