Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, можно е да вратат некој повреден но тоа е.Инаку ве молам не отварајте муабети повторно за Робен.Иако јас не сакам да го донесат Рибери(боље Силва),тој е договорен изгледа а овој трансфер се случува бидејќи на повеќето натпревари Марсело потфрли и немаме класично лево крило(за Перез мора тоа да биде звучно име).Игуаин е најдобриот играч на Реал во последниве 2 сезони и нема шанси да си замине.Играч кој се покажал нема шанси да замине од Мадрид.Заедно со Бенз прават неверојатен напаѓачки тандем така да не верувам дека ќе чепнат нешто таму...:toe:
зашто не го уфрли тука вдв ?али ко што гледам јас марсело добро се снаога а и некад знае да киксне

14096_332944184772_96686264772_3551531_6036039_n.jpg

:pipi:

Изгледа мотивиран, и најверојатно знае и убеден е дека му недостасува на тимот. Овие две работи мислам дека се потребни за Гути да не го пуца мрза на утакмица, туку да игра како што сите посакуваме. :pipi:

Шо зборуваш бе :pos:

Глупости се тие и тоа големи. Па ако нема офсајд, утакмициве ке завшуваат како ракомет, со по 20 и повеќе гола :)

малце да рашараме тема
рекламчево го видов во барса фан клубов па ај тука да го стаам

Клипчето е комедии....нема шо....види го Меси на крајот....и Кака со дресот од Меси...

Закон...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Негредо: Не сакам, но ќе мора да им направам услуга на Барселона

http://sportski.mk/statija/3812

:tv:

е за тоа ке видиме
ни се тресат гакјите :tv:

Ај не коби сега и ти...кој стигна од тие што ги продадовме ни го напика, нема ич да ме зачуди ако ни го стегне и Негредо :)

2 топки нема да прими, ти гарантирам :)

Во 23 коло на дуелот со Мајорка Негредо доби директен црвен картон!!! За директен се отсуствува минимум 2 наптревари а како тоа тој ќе игра :toe::kesa:

Во 23 коло на дуелот со Мајорка Негредо доби директен црвен картон!!! За директен се отсуствува минимум 2 наптревари а како тоа тој ќе игра :toe::kesa:

Дан си грешка нешто? Не беше црвениот против Мајорка ми се чини...Против Сарагоса ми се чини доби црвен, кога постигна и автогол. Ако сум грешка поправете ме.

Грешка си. Ја има одработено казната Негредо сеа прочитав ама го изгубив линкот ме мрзи пак да го барам
Ај утре ако не го стаи некој пред мене

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom