Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
Да, можно е да вратат некој повреден но тоа е.Инаку ве молам не отварајте муабети повторно за Робен.Иако јас не сакам да го донесат Рибери(боље Силва),тој е договорен изгледа а овој трансфер се случува бидејќи на повеќето натпревари Марсело потфрли и немаме класично лево крило(за Перез мора тоа да биде звучно име).Игуаин е најдобриот играч на Реал во последниве 2 сезони и нема шанси да си замине.Играч кој се покажал нема шанси да замине од Мадрид.Заедно со Бенз прават неверојатен напаѓачки тандем така да не верувам дека ќе чепнат нешто таму...:toe:
зашто не го уфрли тука вдв ?али ко што гледам јас марсело добро се снаога а и некад знае да киксне

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Изгледа мотивиран, и најверојатно знае и убеден е дека му недостасува на тимот. Овие две работи мислам дека се потребни за Гути да не го пуца мрза на утакмица, туку да игра како што сите посакуваме. :pipi:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ова Блатер сериозен за укинување на офсајд? Ако е така веднаш да го купиме Инзаги:vozbud:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Шо зборуваш бе :pos:

Глупости се тие и тоа големи. Па ако нема офсајд, утакмициве ке завшуваат како ракомет, со по 20 и повеќе гола :)

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
малце да рашараме тема
рекламчево го видов во барса фан клубов па ај тука да го стаам

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Клипчето е комедии....нема шо....види го Меси на крајот....и Кака со дресот од Меси...

Закон...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ај не коби сега и ти...кој стигна од тие што ги продадовме ни го напика, нема ич да ме зачуди ако ни го стегне и Негредо :)
2 топки нема да прими, ти гарантирам :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Негредо: Не сакам, но ќе мора да им направам услуга на Барселона

http://sportski.mk/statija/3812

:tv:
е за тоа ке видиме
ни се тресат гакјите :tv:
Ај не коби сега и ти...кој стигна од тие што ги продадовме ни го напика, нема ич да ме зачуди ако ни го стегне и Негредо :)
2 топки нема да прими, ти гарантирам :)
Во 23 коло на дуелот со Мајорка Негредо доби директен црвен картон!!! За директен се отсуствува минимум 2 наптревари а како тоа тој ќе игра :toe::kesa:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Во 23 коло на дуелот со Мајорка Негредо доби директен црвен картон!!! За директен се отсуствува минимум 2 наптревари а како тоа тој ќе игра :toe::kesa:
Дан си грешка нешто? Не беше црвениот против Мајорка ми се чини...Против Сарагоса ми се чини доби црвен, кога постигна и автогол. Ако сум грешка поправете ме.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Грешка си. Ја има одработено казната Негредо сеа прочитав ама го изгубив линкот ме мрзи пак да го барам
Ај утре ако не го стаи некој пред мене

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom