Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
твое мислење или размисливаш во стилот на перез??? .......:tv:
Се разбира дека е во стилот на Перез. Мене не ме интересира како би се продавале дресовите, ако играчот игра како што фановите посакуваат.:smir:

Се разбира дека е во стилот на Перез. Мене не ме интересира како би се продавале дресовите, ако играчот игра како што фановите посакуваат.:smir:
па ако е така јас сум 100% сигурен дека би се донел играч РУНИ или Виља... друг нема шанси тоа е изборот на перез иако не ми е по ќејф тоа
ама мислам дека нема да дојде никој пошто Рибери мислам дека е договорен :toe:

па ако е така јас сум 100% сигурен дека би се донел играч РУНИ или Виља... друг нема шанси тоа е изборот на перез иако не ми е по ќејф тоа
ама мислам дека нема да дојде никој пошто Рибери мислам дека е договорен :toe:
И јас слично размислувам, Рибери е договорен. Е сеа, со евентуалното доведување на некој напаѓач од врвна класа, кој би можел да го потисне Игуаин би било не фер и не праведно, но Перез тоа не го интересира. Тоа ми беше и единствениот разлог за да неможам да потврдам дека Игуаин ке игра и наредната сезона кај нас.
Но доколку се стори тоа, би станало се наопачки, губиме играч кој пред него е светла иднина, се губи и Бензема апсолутно, а се платени големи пари за него за да игра некој играч кој незнаеме ни како би се снашол кај нас, а воедно и во Ла Лига.
Се надевам дека шансите за вакво нешто се минимални, сепак Перез има и советници кој размислуваат многу побистро од него, а и од нас.

И јас слично размислувам, Рибери е договорен. Е сеа, со евентуалното доведување на некој напаѓач од врвна класа, кој би можел да го потисне Игуаин би било не фер и не праведно, но Перез тоа не го интересира. Тоа ми беше и единствениот разлог за да неможам да потврдам дека Игуаин ке игра и наредната сезона кај нас.
Но доколку се стори тоа, би станало се наопачки, губиме играч кој пред него е светла иднина, се губи и Бензема апсолутно, а се платени големи пари за него за да игра некој играч кој незнаеме ни како би се снашол кај нас, а воедно и во Ла Лига.
Се надевам дека шансите за вакво нешто се минимални, сепак Перез има и советници кој размислуваат многу побистро од него, а и од нас.
да има,ама и тие да мислеа со глава немаше Робен да го дадеа, цели 5 класи е подобар од Рибери и плус пари ќе даваат уште едно 30 мил. сигурно...
а го гледам овие 2 месеци сам го држи баерн и пцујам на секоја асистенција и гол од него, каде ли мисли перез...
ама тоа е, еден од омилените играчи ми беше(и уште е де) затоа толку и го спомнувам а дефинитивно не заслужи така да заврши :tapp:

да има,ама и тие да мислеа со глава немаше Робен да го дадеа, цели 5 класи е подобар од Рибери и плус пари ќе даваат уште едно 30 мил. сигурно...
а го гледам овие 2 месеци сам го држи баерн и пцујам на секоја асистенција и гол од него, каде ли мисли перез...
ама тоа е, еден од омилените играчи ми беше(и уште е де) затоа толку и го спомнувам а дефинитивно не заслужи така да заврши :tapp:
И мене ми е најмногу жал за Робен требаше да остане ама јбг.
Наредната со Севиља треба Ван Дер Варт да го внесат :)
Инаку шо бива со Бензема бе цц заборавив дека и тој е во Реал ќе игра ли наредната нешто повреден беше...? :pos2:

Друже било па прошло.Што отвараш стари рани се нервирам аааа

твое мислење или размисливаш во стилот на перез??? .......:tv:

Ако дава секој натпревар два гола Негредо, зашто да не купуваат дресови??

Чист пример дека во Реал игра тој што добро игра е Игуаин, почна од клупа.

А за Робен и ја не можам да го прежалам,ама се си мислам него го продадоа од финансиски побуди :D Мораше да се зашијат на крајот од толку трошење. Мораше да примат некоја пара :S:S

1267517699_0.jpg

:pipi:

Ако дава секој натпревар два гола Негредо, зашто да не купуваат дресови??

Чист пример дека во Реал игра тој што добро игра е Игуаин, почна од клупа.

А за Робен и ја не можам да го прежалам,ама се си мислам него го продадоа од финансиски побуди
:D Мораше да се зашијат на крајот од толку трошење. Мораше да примат некоја пара :S:S
Да, само што ја имам прочитано дека парите од трансверот на Робен, никогаш не пристигнале на сметката на Реал. Се надевам и некој друг ова го сретнал, а колку е точно...:toe:

Да, само што ја имам прочитано дека парите од трансверот на Робен, никогаш не пристигнале на сметката на Реал. Се надевам и некој друг ова го сретнал, а колку е точно...:toe:

Да бе, Марка, Ас и останатите весници имаат свои луѓе во банките во Мадрид, и туку така ги проверувале сметките на Реал Мадрид.. Глупости живи беа тоа. :)

Мрзам репрезентации коа играат, редовно ни враќаат некој повреден :(
Промена на клима и многу градови во меѓувреме, баш оваа недела која ни е најважна.

ФАК

Мрзам репрезентации коа играат, редовно ни враќаат некој повреден :(
Промена на клима и многу градови во меѓувреме, баш оваа недела која ни е најважна.

ФАК
Да, можно е да вратат некој повреден но тоа е.Инаку ве молам не отварајте муабети повторно за Робен.Иако јас не сакам да го донесат Рибери(боље Силва),тој е договорен изгледа а овој трансфер се случува бидејќи на повеќето натпревари Марсело потфрли и немаме класично лево крило(за Перез мора тоа да биде звучно име).Игуаин е најдобриот играч на Реал во последниве 2 сезони и нема шанси да си замине.Играч кој се покажал нема шанси да замине од Мадрид.Заедно со Бенз прават неверојатен напаѓачки тандем така да не верувам дека ќе чепнат нешто таму...:toe:

Перез платил приватни авиони за сите играчи кои се заминати со своите репрезентации, се со цел да се вратат на време за тренингот во четврток. :pipi:

Освен РАСХОДИ гледајте и ПРИХОДИ

ЕВЕ ОД КАЈ НИ СЕ ПАРИТЕ ХЕЈТЕРИИИИИИИИИИИИИИИ

http://sportdenes.com/index.php?opt...2-21-35&catid=9:2009-12-26-20-27-36&Itemid=11

http://www.24fudbal.com.mk/Default....fa0-150e086f600e&ln=3&typeBack=Последни Вести

Football Money League листата на Deloitte за приходи во 2008/09:

1 Реал Мадрди (401,4 милиони евра)
2 Барселона (365,9 милиони евра)
3 Манчестер Јунајтед (327,0 милиони евра)
4 Баерн Минхен (289,5 милиони евра)
5 Арсенал (263,0 милиони евра)
6 Челзи (242,3 милиони евра)
7 Ливерпул (217,0 милиони евра)
8 Јувентус (203,2 милиони евра)
9 Интер (196,5 милиони евра)
10 Милан (196,5 милиони евра)
11 Хамбургер (146,7 милиони евра)
12 Рома (146,4 милиони евра)
13 Олимпик Лион (139,6 милиони евра)
14 Олимпик Марсеј (133,2 милиони евра)
15 Тотенхем (132,7 милиони евра)
16 Шалке 04 (124,5 милиони евра)
17 Вердер Бремен (114,7 милиони евра)
18 Борусија Дортмунд (103,5 милиони евра)
19 Манчестер Сити (102,2 милиони евра)
20 Њукасл (101,0 милиони евра)

*Во првиот линк се во ДОЛАРИ да не се сепнете на тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom