Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Игуаин е недопирлив на позицијата напаѓач, плус тоа Рибери не е напаѓач па да може да го загрози местото на Игуаин.
Игуаин е недопирлив, токму така. Но ај сетете се кога играа Роналдо, Кака и Игуаин заедно, Игуаин играше како да е изоставен, ја немаше таа слобода што ја посакува. А баш кога се повредија двајцата(во различно време) Игуаин искористи, и не убеди дека е најдобар напаѓач кај нас. Ама кога ке земам впредвид дека се губеше Игуаин со двајцата, а што ке биде кога ке дојде и Рибери ? Рачунајте дека со еден напаѓач ке се игра, а не со два.(А и парите за Безенма не се фрлени за да имаме доста солидна резерва)
Секој има свое мислење нели ? Би сакал да не е вака, но остануе да видиме.

Ми текна дека долго време не сум пишал нити пак читал во другите фан - клубови (освен оние противничките од Сериа А поради хумор и сатира). Морам да кажам дека многу малку гледам фудбал зошто немам доволно време, а порано редовно го следев Реал кој ми е омилен клуб од Примера. Генерациите на Шукер и Мијатовиќ, Раул и Мориентес, и онаа на Зидан, Фиго, Р.Карлос, Роналдо... ги следев редовно.

Па, како иде? Се вклопуваат ли коцките? Многу слабо слушам/читам за Кака. Како му оди и дали заедно со Роналдо ќе бидат силен тандем или повеќе ќе си сметаат еден на друг?

Како и да е, многу успех и титула во Примера оваа година!

Ми текна дека долго време не сум пишал нити пак читал во другите фан - клубови (освен оние противничките од Сериа А поради хумор и сатира). Морам да кажам дека многу малку гледам фудбал зошто немам доволно време, а порано редовно го следев Реал кој ми е омилен клуб од Примера. Генерациите на Шукер и Мијатовиќ, Раул и Мориентес, и онаа на Зидан, Фиго, Р.Карлос, Роналдо... ги следев редовно.

Па, како иде? Се вклопуваат ли коцките? Многу слабо слушам/читам за Кака. Како му оди и дали заедно со Роналдо ќе бидат силен тандем или повеќе ќе си сметаат еден на друг?

Како и да е, многу успех и титула во Примера оваа година!

Фала фала а во Лига на Шампиони...таа за вас? :smir:

Овде само ќе ти кажам една изјава која ја имаше пред почетокот на сезоната која велеше "Ако некој се најде да го сопре Реал, тоа може да се случи само во првата полусезона." Затоа што тоа е времето кое се уигруваше тимот, а и треба да се земе во предвид дека наредните дербија (Валенсија, Севиља, Барселона) ги играме на домашен терен.

Коцките се веќе вклопени, во последните натпревари се докажа дека Реал Мадрид не е тим на поединци, и дека почна да владее онаа тимска игра која сите ја очекуваат. Кака во натпреварот со Барселона беше одличен, и таман кога почна да игра како во Милан, се повреди. Најверојатно ќе може да игра во Недела со Осасуна. Кака и Роналдо немаат одиграно заедно натпревар од 30 септември (освен Ел Класико) па сеуште е рано да се заклучи дали ќе биде убиствен тандем од нив двајца, или еден на друг ќе си сметаат. :)

Штом и Капело кажа дека Реал почнува да личи на оној прав Реал, да се надеваме дека е така. На последните 3-4 утакмици се забележа огромно подобрување во играта за разлика од првите утакмици, што е и нормално. Не беа давани голови на сила, акциите се далеку потечни и тоа ме радува. Се надевам дека ако не оваа година, наредната ќе бидеме недопирливи :)

Штом и Капело кажа дека Реал почнува да личи на оној прав Реал, да се надеваме дека е така. На последните 3-4 утакмици се забележа огромно подобрување во играта за разлика од првите утакмици, што е и нормално. Не беа давани голови на сила, акциите се далеку потечни и тоа ме радува. Се надевам дека ако не оваа година, наредната ќе бидеме недопирливи :)
да ама само без многу корекции во тимот... само може видич или таиво

Горе некој спомна Маикон и Клиши, ја би многу повеќе за Коларов од Лацио. Интер видов нешо нудел 8 или 9 милиони што за него е малку. Иначе за Рибери, Марсело ке ја изгуби оваа позиција и ке го вратат позади лев бек каде некако не ми е сигурен ко патарушка е само трча.:toe:

Горе некој спомна Маикон и Клиши, ја би многу повеќе за Коларов од Лацио. Интер видов нешо нудел 8 или 9 милиони што за него е малку. Иначе за Рибери, Марсело ке ја изгуби оваа позиција и ке го вратат позади лев бек каде некако не ми е сигурен ко патарушка е само трча.:toe:

Арбелоа ќе игра таму.

Ако Марсело баш сега загуби место во првите 11 би било многу жалосно за неговиот талент. Сега кога е во таква форма не би било пожелно да седи на клупа

колку побрзо толку подобро... сепак моментално е најдобриот штопер, и сега да додје нема да е проблем :helou:
Може Видич да дојде ама на лето,не сега.Ние бараме решение за сега,откако ќе се врати Пепе немаме гајле.

Уште името во Манчестер да си го смените и таман ќе биде..:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom