Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако дојде Карлос, левата страна ке ни биде топ:)
Карлос - Роналдо
Карлос - Кака

Кога ќе ми текне што правеа Карлос-Робињо по лево...:pipi: Ама тоа беа времиња, не сум го гледал сега Карлос и незнам како игра (едно е сигурно, неможе да биде тоа што беше:))

Кога ќе ми текне што правеа Карлос-Робињо по лево...:pipi: Ама тоа беа времиња, не сум го гледал сега Карлос и незнам како игра (едно е сигурно, неможе да биде тоа што беше:))

Карлос-Робињо не толку, ама Карлос-Зидан......какви пробиви по левата страна, мераци:)

Абе све топ али да не се залажуваме, не е исто на времето и сега. Не е Милан ова...

Да го вратиме Мијатович најистурен со Бензема... Да не ти кажувам :):):) Ја од време на време го пратев Карлос играше но не е тоа тоа, треба да се земе во предвид дека ваму имаше со кого да игра. Но останува да видиме што ке се деси.

Убаво би било Карлос да се врати во Реал, така Марсело и Дренте ќе има од кој да учат.:vozbud:

Се уште не се знае за Карлос,ќе одел во Мадрид само да го сменел авионот...
А би бил добра замена за Пепе...Би сакал да се врати!!!!!!!!!!!!!
:realmadrid: :realmadrid: :realmadrid: :realmadrid: :realmadrid: :realmadrid: :realmadrid: :realmadrid:

ајде бе не заебавај карлос нели потпиша за Коринтијанс?
Се уште немал потпишано...

Добро е да дојде да учат малце од него,ама тој да игра у прв состав нема шанси.Сигурно дека има изгубено и кондиција и техника.Добро е што имаме серија лесни натпревари па ќе можеме да калкулираме во одбраната да видеме дали ќе функционира добро па да знаеме во јануари што да правиме.:smir:

Што значи то Пута?? изгледа му караат нешто ама и тој му возврати.
Puta Madre мислам дека му пцуе мајка, а тоа на крај коа дава Реал гол вика Joder! Puta Madre треба да му дое како некоја пофалба, и на крајот пцуе али онака ништо лично:).
Ако грешам исправете ме....

Puta Madre мислам дека му пцуе мајка, а тоа на крај коа дава Реал гол вика Joder! Puta Madre треба да му дое како некоја пофалба, и на крајот пцуе али онака ништо лично:).
Ако грешам исправете ме....

ijo de puta мислам дека е курвин син, joder по ѓаволите ќе да беше

п.с. баш ќе ми биде мило Карлос да дојде и ЛШ да освоиме, уствари ЛШ освојуваме и без он да дојде

Real Madrid target Ricardo Carvalho with Ruud van Nistelrooy offered shock Chelsea switch

Ако се сеќавате, Перез сакаше да го донесе Карваљо уште во 2004 година мислам. Иако нема да може да игра во Лига на шампиони, одлично засилување би ни бил. За неверување е цела оваа зделка, али знаејќи го Перез, се е можно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom