Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ah potpisal so korintijas sakav u real pak karlos legendata :D :D lelele perez trebase da go zemes be:nesvest:

g1216.jpg

wtf ?

Дали ?????????????? не заебавај бе. :)))))))))))))))))))) Ако дојди во Реал .. го сакам Баерн во Лига на Шампиони нареден.. :) па од 30 метра од Слободен да му дава :))))))).

Дали ?????????????? не заебавај бе. :)))))))))))))))))))) Ако дојди во Реал .. го сакам Баерн во Лига на Шампиони нареден.. :) па од 30 метра од Слободен да му дава :))))))).

Абе потпиша официјално за Коринтијас. Тоа на сликата не знам што е, не разбирам шпански. :toe:

Јас уште помалце.

Толку гласови имало на анкетата која ја спровел весникот. (100 000) :smir:

Иначе ми се свиѓа тоа за Маркос Алонсо од кантерата, супер играч е, може да се искористи како замена за Пепе. Игра лев бек мислам, и со тоа Арбелоа би преминал на десна страна, а Рамос централен. Може да се проба таа комбинација со Сарагоса.

Руд во Челзи, Карваљо во Реал ?

Заврши ова за Карлос, џабе толку потписи...

http://www.corinthians.com.br/site/capa.asp

Иначе реално е да се напрае трампа Руд-Карваљо, со оглед на тоа што Челзи ќе остане без клучните играчи (Дрогба најважен) сега за африканскиов куп на нации. Ама колку Челзи би сакал да го земе Руд, посебно што нонстоп е повреден у последно време незнам. А и Карваљо никогаш не ми праел ќејф, така да ја си остануем на своето, да се позајми некој кој што ќе биде замена за Гарај и Албиол, све со цел да не се менува ништо во одбраната. Таман се уиграа вака, нека остане како што е.

Толку гласови имало на анкетата која ја спровел весникот. (100 000) :smir:

Иначе ми се свиѓа тоа за Маркос Алонсо од кантерата, супер играч е, може да се искористи како замена за Пепе. Игра лев бек мислам, и со тоа Арбелоа би преминал на десна страна, а Рамос централен. Може да се проба таа комбинација со Сарагоса.

Подобро би било Опаре да се испроба одколку Маркос Алонсо
Или у др случај можат двајцата да ги пробааат со што едниот ќе игра од почеток др да влезе во 2 полувреме

Velayos, Gary, Mosquera, Marcos Alonso and Mateos
треинраа со првиот тим....се бара замена за Пепе...

Заврши ова за Карлос, џабе толку потписи...

http://www.corinthians.com.br/site/capa.asp

Иначе реално е да се напрае трампа Руд-Карваљо, со оглед на тоа што Челзи ќе остане без клучните играчи (Дрогба најважен) сега за африканскиов куп на нации. Ама колку Челзи би сакал да го земе Руд, посебно што нонстоп е повреден у последно време незнам. А и Карваљо никогаш не ми праел ќејф, така да ја си остануем на своето, да се позајми некој кој што ќе биде замена за Гарај и Албиол, све со цел да не се менува ништо во одбраната. Таман се уиграа вака, нека остане како што е.

Ејјјј поштуем:back: е ова брат и мене ми беше онојпат муабетот, али коа више ќе се бара некоја замена да се најде нешо стварно асално а не нешо само ради реда и таква асална замена шо ќе може да и игра и у ЛШ.....:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom