Zemzela_
Solo Milan
- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 10
Исто Кака многу добар денес
![]()
Да да одличен беше, само така нека продолжи, па на лето ќе ни го вратат, како Шева:pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто Кака многу добар денес
![]()
Немаш акл
Каков заклучок добивте по овај пораз?
Знам дека боли вистината
И ќе заборавев Роналдињо коа мава прв нека не ми бега ко пичка.Коа собра храброст да го мавне Раул и тоа сред Мадрид нека тера до крај а не да бега одма.
Смешни ми се навивачиве на Милан бе, го тепале Реал, и се креваат во облаци. Полека, смирете се. Реал барем без проблем си ги тепа екипите како Марсеј и Цирих, Милан и со тие се мачи, така да нека гледаат против нив да не кикснат.
Со бод во Милано сум среќен како мало дете на божиќ..
Dosta vadenje sega bolji bile ne bile. Fakt e deka i Barca i Real ova kolo kiksnaa od poslabi ekipi, dali bilie Rubin pojaki ili Milan sega ne igra nikakva uloga koga oni si zemaa 3 boda.Брат а бе јас не реков ништо за Роналдињо нему му помина времето одамна само сакав да ти кажам дека Рубин не е мал тим и не е за потценување, бољи се од пензионерите :helou:
Значе ептен мерак ќе ми напраеше место Раул,Пепе да го мавнеа.Имаше да ги рога сите до еден![]()
Се освен демолирање на Сан Сиро е феил за мене.Смешни ми се навивачиве на Милан бе, го тепале Реал, и се креваат во облаци. Полека, смирете се. Реал барем без проблем си ги тепа екипите како Марсеј и Цирих, Милан и со тие се мачи, така да нека гледаат против нив да не кикснат.
Со бод во Милано сум среќен како мало дете на божиќ..