Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Исто Кака многу добар денес

413c160b809100b0bf826743fa401ca9-getty-fbl-eur-c1-real_madrid-milan.jpg

Да да одличен беше, само така нека продолжи, па на лето ќе ни го вратат, како Шева:pos2::pos:

Знам дека боли вистината

И ќе заборавев Роналдињо коа мава прв нека не ми бега ко пичка.Коа собра храброст да го мавне Раул и тоа сред Мадрид нека тера до крај а не да бега одма.

Стварно не можам да си го објаснам овој излив на е-идиотизам, стварно толку ви значи пораз на Реал? Искрено речено жал ми паѓа.

Смешни ми се навивачиве на Милан бе, го тепале Реал, и се креваат во облаци. Полека, смирете се. Реал барем без проблем си ги тепа екипите како Марсеј и Цирих, Милан и со тие се мачи, така да нека гледаат против нив да не кикснат.

Со бод во Милано сум среќен како мало дете на божиќ..

Значе ептен мерак ќе ми напраеше место Раул,Пепе да го мавнеа.Имаше да ги рога сите до еден:vozbud:

Знам дека боли вистината

И ќе заборавев Роналдињо коа мава прв нека не ми бега ко пичка.Коа собра храброст да го мавне Раул и тоа сред Мадрид нека тера до крај а не да бега одма.

Брат а бе јас не реков ништо за Роналдињо нему му помина времето одамна само сакав да ти кажам дека Рубин не е мал тим и не е за потценување, бољи се од пензионерите :helou:

Луѓе, смирете се ало.Без Роналдо реал делува дезориентирано, башка Кака со цело срце сакаше да даде гол,а тоа обично никад и не се дешава( трансфер->утакмица против бивши клуб).Не е срамота што изгубивме,сите сме свесни кој е милан а кој е реал во моментов,срамота е тоа што Роналдо е uber alles.

Смешни ми се навивачиве на Милан бе, го тепале Реал, и се креваат во облаци. Полека, смирете се. Реал барем без проблем си ги тепа екипите како Марсеј и Цирих, Милан и со тие се мачи, така да нека гледаат против нив да не кикснат.

Aбе ај на Милан и така и така, ги разбирам до негде, цела сезона 5-6 гола имаат дадено, сеа дадоа 3 против Реал на гости, и ја би бил екстатичен на нивно место :)

Овие другиве шо се ситат не можам никако да ги разберам.

Брат а бе јас не реков ништо за Роналдињо нему му помина времето одамна само сакав да ти кажам дека Рубин не е мал тим и не е за потценување, бољи се од пензионерите :helou:
Dosta vadenje sega bolji bile ne bile. Fakt e deka i Barca i Real ova kolo kiksnaa od poslabi ekipi, dali bilie Rubin pojaki ili Milan sega ne igra nikakva uloga koga oni si zemaa 3 boda.

Се освен демолирање на Сан Сиро е феил за мене.

Кога се подсмирија страстиве, да си пишам за утакмицата.
Реално, незаслужен пораз. Цела утакмица Реал ја контролираше играта, освен некои 15 минути кога тотално се изгубија. Второ полувреме требаше да се оди на уште еден гол, а дечкиве некако застанаа. Милан играше толку катастрофално што ги потценија до максимум, и им се врати како бумеранг. Од грешките се учи, и се надевам ќе научат.

Одиме напред, следни се Кихон, би требало да се обели образот. Роналдо ќе се врати за некоја недела, Руд исто, Игуаин не би требало да има посериозна повреда, да се надеваме дека повеќето ќе бидат фит за дуелот во Милано.

И Чак Норис да заигра за Реал пак ке останат мувли...:helou:

Без никаква провокација, ама до толку бе цела екипа ко платеници да играат бе дали еден или двајца играат со срце за дресот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom