- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.856
- Поени од реакции
- 510
reddevil4ever - Ајде ги чекам реал во групите па да ги испратиме уште рано-рано
- еве како размислува за вас фан на манчестер :pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
reddevil4ever - Ајде ги чекам реал во групите па да ги испратиме уште рано-рано- еве како размислува за вас фан на манчестер :pos2:
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=es&tl=en&u=defensacentral.com
Според дефенсацентрал Торес е на пат кон Гетафе.
Добро велиш,сега кој сака нека падне во групите после во 1/8 финале да не падне од оние екипине кои се болни за ЛШ(ливерпул,челзи) но и со нив ќе се држиме.Ајмо идемо на титула!САмо извини вака сигурен си дека вечерва е ждрепката,пошто обично е во петок треба да заврши и Европа Лига и заедно да се направат.Јас би сакал вечер во ждрепката да ни се паднат, Баерн, Динамо Киев и Униреа. :tv:
100% посто е денес.Добро велиш,сега кој сака нека падне во групите после во 1/8 финале да не падне од оние екипине кои се болни за ЛШ(ливерпул,челзи) но и со нив ќе се држиме.Ајмо идемо на титула!САмо извини вака сигурен си дека вечерва е ждрепката,пошто обично е во петок треба да заврши и Европа Лига и заедно да се направат.
A od Evropa Liga koga e ?100% посто е денес.
God bless the uefa.com :pus:
A deneska od LS vo 12 i vo 13 casot i dali ke ja davaat na nasive posto se plasam da ne ja trgnat Eurosport denes da pustat Kanal koj dava Europa Liga?Утре у 13.00ч.
A deneska od LS vo 12 i vo 13 casot i dali ke ja davaat na nasive posto se plasam da ne ja trgnat Eurosport denes da pustat Kanal koj dava Europa Liga?
I jas se nadevam inaku nisto ne prajme.Vaka kako sto trgnale ke gi prodadat i ovie sto gi kupile.Abe nisto ne se znae ke ma kazneti ili povredeni treba da se ima i jaka klupa.A dokolku se ostvari ova ke ima samo edna dobra vest.Ke se otvori moznost za Higuain vo prv sostav.http://www.as.com/futbol/articulo/real-madrid-traspasa-robben-bayern/dasftb/20090827dasdasftb_7/Tes
Се надевам дека не е вистина...:nenene: