Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
I jas se nadevam inaku nisto ne prajme.Vaka kako sto trgnale ke gi prodadat i ovie sto gi kupile.Abe nisto ne se znae ke ma kazneti ili povredeni treba da se ima i jaka klupa.A dokolku se ostvari ova ke ima samo edna dobra vest.Ke se otvori moznost za Higuain vo prv sostav.

Според нас тоа е така, меѓутоа според играчите не е. Сите тие играчи се врвна класа, и сигурно не би се согласиле да дремат цела сезона во Реал. Снајдер во Интер сигурно ќе игра прв состав, Робен сигурно ќе игра прв состав во Баерн, така да тука ја гледам главната причина за нивно заминување. Со голема брзина секаде се објави ова со Робен, се надевам дека е само обична шпекулација, барем него да го задржиме.

Освен ако Рибери не дојде во спротивна насока, ова е многу лоша зделка :tapp:

Ма готово, штом сите шпански медиуми објавија, за мене е решено. Робен збогум. Кој кур го продава Робен, кој ќе биде замена за Роналдо... Гути можда..

денов ќе биде интересен

:kesa::kesa::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Сите ја превземаат веста од АС, така да може и да не е точно. Бар се надевам...

на реал мадрид.цом нема потврдено шпекулација...иначе за ждребкава сакам многу со челзи да се паднеме у група пошто многу сакам реал да им напраи петарда:baeh:

Абе овој скржавиов јес да мн ме нервира, ама неќам да си иде...ај да се надеваме дека само онака пишуваат колку да имаат страни да пунат...:toe:

Не Робенчоооооооооо :uvo::uvo::uvo: Ова е многу Лошо, се надевам на чиста шпекулација, иначе на гоал ништо нема а тие секогаш први даваат вакви шпекилации.

Абе овој скржавиов јес да мн ме нервира, ама неќам да си иде...ај да се надеваме дека само онака пишуваат колку да имаат страни да пунат...:toe:

дај боже да биде така

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom