Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
reddevil4ever - Ајде ги чекам реал во групите па да ги испратиме уште рано-рано :vozbud: - еве како размислува за вас фан на манчестер :pos2:

Има некој шпекулации се појавиле, Руд демек во Тотенхем сега кога Павличенко изјави дека си оди...

reddevil4ever - Ајде ги чекам реал во групите па да ги испратиме уште рано-рано :vozbud: - еве како размислува за вас фан на манчестер :pos2:

Како што знам тие испаѓаат во фазата по групи:pos2: Ајде да не ги потсетуваме на Раул ќе си имаат кошмари...:drk:

Mислам дека ја пропуштате причината за заминувањето на Снајдер, не е демек нема место за него ради новите играчи, Снајдер нема заиграно добра утакмица цела ебана сезона, не можеше да се најде на теренот, за квалитетни играчи секогаш има место, не дека Снајдер не е, ама играч кој е надвор од форма толку долго време, лесно се повредува и не е неопходен во тимот, е сосем реално и логично да си замине, посебно играч со висока плата како Снајдер.

А прочитав негде и дека понудите за ВдВ биле на граница на смешни, па ваљда затоа не се објавуваат шпекулации за него.

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=es&tl=en&u=defensacentral.com

Според дефенсацентрал Торес е на пат кон Гетафе.

:( :( :(

Снајдер конечно во Интер му се заблагодаруваме за се што стори за Реал одличен играч е ама несто во последно време не му е како што треба со среќа нека му е.:baeh:

Јас би сакал вечер во ждрепката да ни се паднат, Баерн, Динамо Киев и Униреа. :tv:

Јас би сакал вечер во ждрепката да ни се паднат, Баерн, Динамо Киев и Униреа. :tv:
Добро велиш,сега кој сака нека падне во групите после во 1/8 финале да не падне од оние екипине кои се болни за ЛШ(ливерпул,челзи) но и со нив ќе се држиме.Ајмо идемо на титула!САмо извини вака сигурен си дека вечерва е ждрепката,пошто обично е во петок треба да заврши и Европа Лига и заедно да се направат.

Добро велиш,сега кој сака нека падне во групите после во 1/8 финале да не падне од оние екипине кои се болни за ЛШ(ливерпул,челзи) но и со нив ќе се држиме.Ајмо идемо на титула!САмо извини вака сигурен си дека вечерва е ждрепката,пошто обично е во петок треба да заврши и Европа Лига и заедно да се направат.
100% посто е денес.
God bless the uefa.com :pus:

A deneska od LS vo 12 i vo 13 casot i dali ke ja davaat na nasive posto se plasam da ne ja trgnat Eurosport denes da pustat Kanal koj dava Europa Liga?

Ждрепката е вечер од 18 часот, за на Еуроспорт не знам дали ќе ја даваат, гледав прееска немаше во нивната програма. Ќе ја даваат знам на RaiDue, но и да нема кај да се гледа, ќе има сигурно на официјална страна на Uefa, секоја година гледам јас таму. :smir:

Неколку новости...

Тука

I jas se nadevam inaku nisto ne prajme.Vaka kako sto trgnale ke gi prodadat i ovie sto gi kupile.Abe nisto ne se znae ke ma kazneti ili povredeni treba da se ima i jaka klupa.A dokolku se ostvari ova ke ima samo edna dobra vest.Ke se otvori moznost za Higuain vo prv sostav.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom