Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да не се толку напумпани трансфер цените, тоа би му била реална цена. Ипак, Реал не го сака во тимот, мора да оди по ниска цена.голема фала до флорентино (ако е ова вистина) , малце и ве опљачкавме (мала шала) сепак 15 мил. се малку за играч од калибарот на снајдер
Неам ништо против него, имам против тоа да го седи во Реал за џабе, знам дека нема да игра... А и што е поентата да седиш кај што не си потребен...Иван дај бе жити се кажи што имаш толку против Снајдер ???
Casillas (Dudek) Ramos (Arbeloa) Pepe (Metzelder) AlbioL (Garay) Marcelo (Drenthe) - Lass (M. Diarra) Xabi (Guti /Gago) Kaka (Granero) CR9 (Robben ) Benzema (Van Nistelrooy) Raul(Higuain)![]()
Casillas (Dudek) Ramos (Arbeloa) Pepe (Metzelder) AlbioL (Garay) Marcelo (Drenthe) - Lass (M. Diarra) Xabi (Guti /Gago) Kaka (Granero) CR9 (Robben ) Benzema (Van Nistelrooy) Raul(Higuain)![]()
Не би сакал ни јас да си оде но очигледно е со останувањето на ДиараШто сте почнале сите да го испраќате Снајдер а уште ништо нема а он барем 5 пати кажа дека не си иде
Олабавете малце
Да не знае некој дали утре , ждребот за групите во ЛШ ќе е полудиригиран или слободен?
Со други зборови , дали е можно уште одма во група да се паднат екипи од исти земји?
До лани неможеше , ама рекоа дека оваа сезона нешто ќе се ме нува на тоа поле.