Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Hell Yeah!
Fuck Yeah!

Доволно беше од Снајдер, не се снајде, го трпевме една сезона со лоша форма, адиос, бар ќе го ценат многу повеќе во Интер...

голема фала до флорентино (ако е ова вистина) , малце и ве опљачкавме (мала шала) сепак 15 мил. се малку за играч од калибарот на снајдер

Иван дај бе жити се кажи што имаш толку против Снајдер ???

голема фала до флорентино (ако е ова вистина) , малце и ве опљачкавме (мала шала) сепак 15 мил. се малку за играч од калибарот на снајдер
Па да не се толку напумпани трансфер цените, тоа би му била реална цена. Ипак, Реал не го сака во тимот, мора да оди по ниска цена.
Иван дај бе жити се кажи што имаш толку против Снајдер ???
Неам ништо против него, имам против тоа да го седи во Реал за џабе, знам дека нема да игра... А и што е поентата да седиш кај што не си потребен...

Кој е тој бе ? Не знам кој го нема :)

Satellite

Torres

Satellite

Adán

Casillas (Dudek) Ramos (Arbeloa) Pepe (Metzelder) AlbioL (Garay) Marcelo (Drenthe) - Lass (M. Diarra) Xabi (Guti /Gago) Kaka (Granero) CR9 (Robben ) Benzema (Van Nistelrooy) Raul(Higuain) :toe:

За секоја позиција страшни играчи, а најдобро е што има и страшни замени за секоја позиција :)

Иначе, фала му за се на Снајдер!! По првата сезона мислев ќе биде еден од предводниците на Реал наредните сезони ама ништо од тоа :( Се донесоа имиња како Роналдо, Кака, Чаби...и едноставно најдобро беше за него да си замине. Криво ми е што нема да биде во Реал, но се радувам што ќе игра постојано и ќе биде еден од главните алки на Интер!
ФАЛА ТИ ЗА СВЕ СНАЈДИ!!! АДИОС!

Ако е ова вистина нека му е со среќа на Снајдер и фала му за се што стори во Реал. :back:

Casillas (Dudek) Ramos (Arbeloa) Pepe (Metzelder) AlbioL (Garay) Marcelo (Drenthe) - Lass (M. Diarra) Xabi (Guti /Gago) Kaka (Granero) CR9 (Robben ) Benzema (Van Nistelrooy) Raul(Higuain) :toe:

Леле еј каков состав и да играме со втора постава би биле меѓу првите во премиера

Епа ајт нека му е со среќа на Снајди и фала му за се:back: и сеа со Интер нека кичмат у италијанско:) А Рамос ако ств не е фит за уткмицава нека си седи да не се напраи бетер работата па да биде весело после тоа.:pipi:

Што сте почнале сите да го испраќате Снајдер а уште ништо нема а он барем 5 пати кажа дека не си иде
Олабавете малце

Што сте почнале сите да го испраќате Снајдер а уште ништо нема а он барем 5 пати кажа дека не си иде
Олабавете малце
Не би сакал ни јас да си оде но очигледно е со останувањето на Диара

capturealq.jpg

Заедно со [GK Adan 13] бројката од 25 играчи ќе биде пополнета што значи дека нема место :toe: штета е што мора да си оди но тоа е реалноста :nesum:

Edit: Некој си играл со бројките а нема ништо официјално? Би било добро 10ка да земе Бензема :vozbud:

Да не знае некој дали утре , ждребот за групите во ЛШ ќе е полудиригиран или слободен?
Со други зборови , дали е можно уште одма во група да се паднат екипи од исти земји?
До лани неможеше , ама рекоа дека оваа сезона нешто ќе се ме нува на тоа поле.

Да не знае некој дали утре , ждребот за групите во ЛШ ќе е полудиригиран или слободен?
Со други зборови , дали е можно уште одма во група да се паднат екипи од исти земји?
До лани неможеше , ама рекоа дека оваа сезона нешто ќе се ме нува на тоа поле.

http://goal.com/en/news/1716/champi...-league-draw-pots-decided-barcelona-top-seeds

Повели :wink:

За ова со Снајдер нема никаде официјална потврда.. да не избрзавме пак?:nesvest: Се надевам не, конечно нека оди нека стани цар малце во Интер, не овде столчето да го греј.:pipi: Ако е вистина Гудбај и Tnx за се шо напрај за нас. Така е најдобро за сите.

Има на каденасер, исто ко да е официјално...

Ќе биде жешко во лш, сегде има јаки тимови :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom