- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
кај бе ќе го гледаш?![]()
Ја има на DIGI SPORT RO (сателитска)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај бе ќе го гледаш?![]()
пу пу пу... не колни пред време, малер ме фаќа кога чујам некој така да збори... :kesa:Ај да ни се множат овие петардите:pos2:.Во глобала добра игра на сите, посебно Игуаин,Марсело,Кака.Сега Лион се на ред.Ќе пијам два дена кога че ги згазиме.
ХАЛА МАДРИД
:tv: ... лол!!!!Одличен ви е Игуаин. Страшен напаѓач. Би се уклопил совршено во играта на Арсенал![]()
![]()
Уште еден доказ дека генерално судииве оваа сезона се тапа.. Јес да ова нема никакво влијание врз конечниот резултат, но фаулот е очигледен, не ми е јасно како може ова да не се досуди.![]()
мене ама баш ништо веќе не ме чуди,после фиорентина-баерн и фиорентина - дедо мики интер-челзи мислам доволно неправди видов![]()
Уште еден доказ дека генерално судииве оваа сезона се тапа.. Јес да ова нема никакво влијание врз конечниот резултат, но фаулот е очигледен, не ми е јасно како може ова да не се досуди.![]()
Taa шо праи емисија на Алфа, не може да смисли некоја тема освен тоа дека ќе си одел МП? Божееее, вика речиси е сигурно дека МП ќе добие отказ дури иако освои ЛШ, ради тоа што бил мирен и ќутлив, Перез сакал некој скандалозен. Демек се се склапал во имиџот на Реал.
Колку теми има само за фудбалса дебата, таа се фатила со некоја шпекулација.
Сеа за сеа:
Игуаин > Ибрахимович
:tv: