Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да ни се множат овие петардите:pos2:.Во глобала добра игра на сите, посебно Игуаин,Марсело,Кака:vozbud::vozbud:.Сега Лион се на ред.Ќе пијам два дена кога че ги згазиме.
ХАЛА МАДРИД

Одличен ви е Игуаин. Страшен напаѓач. Би се уклопил совршено во играта на Арсенал :)

Ај да ни се множат овие петардите:pos2:.Во глобала добра игра на сите, посебно Игуаин,Марсело,Кака:vozbud::vozbud:.Сега Лион се на ред.Ќе пијам два дена кога че ги згазиме.
ХАЛА МАДРИД
пу пу пу... не колни пред време, малер ме фаќа кога чујам некој така да збори... :kesa:

Одличен ви е Игуаин. Страшен напаѓач. Би се уклопил совршено во играта на Арсенал :)
:tv: ... лол!!!!

1267306693_extras_portada_2.jpg

Уште еден доказ дека генерално судииве оваа сезона се тапа.. Јес да ова нема никакво влијание врз конечниот резултат, но фаулот е очигледен, не ми е јасно како може ова да не се досуди. :toe:

Уште еден доказ дека генерално судииве оваа сезона се тапа.. Јес да ова нема никакво влијание врз конечниот резултат, но фаулот е очигледен, не ми е јасно како може ова да не се досуди. :toe:

Епа брат толку им е школото :icon_lol:

Сега сакам само коефициент над 1.50 кога ќе играме со Лион да ја изиграме сингл како луѓе :tv:

мене ама баш ништо веќе не ме чуди,после фиорентина-баерн и фиорентина - дедо мики интер-челзи мислам доволно неправди видов :tapp:
ова е само шлаг на совршени 2 недели :pusk:

абе шурикен дури сеа одкога го стаи клипчето стигнав да го видам голот на раул... со пета бе уаоооо :vozbud:
али упорен сум ги дочекав да ги изгледам :tv: е*ате нетот глуп...

Taa шо праи емисија на Алфа, не може да смисли некоја тема освен тоа дека ќе си одел МП? Божееее, вика речиси е сигурно дека МП ќе добие отказ дури иако освои ЛШ, ради тоа што бил мирен и ќутлив, Перез сакал некој скандалозен. Демек се се склапал во имиџот на Реал.

Колку теми има само за фудбалса дебата, таа се фатила со некоја шпекулација.

Taa шо праи емисија на Алфа, не може да смисли некоја тема освен тоа дека ќе си одел МП? Божееее, вика речиси е сигурно дека МП ќе добие отказ дури иако освои ЛШ, ради тоа што бил мирен и ќутлив, Перез сакал некој скандалозен. Демек се се склапал во имиџот на Реал.

Колку теми има само за фудбалса дебата, таа се фатила со некоја шпекулација.

Секоја утакмица тоа го кажува у пм :)

Игуаин моментално го ставам во топ 5 напаѓачи во светот.Браво за дечкото, покрај сите тие ѕвезди да се истакнуваш вака, нешто невидено.

Ако има некој шо збира ќе ги стаам и голчињата за download.

Немав време да пишам после натпреварот се фатив и со ОИ.Супер игра на сите што е најважно во најдобра форма ги дочекуваме клучните натпревари со Севиља и Лион.Ќе славам до 1/4 финалето ако го поминеме Лион.А Барса среќа нејзина,како не издржаа овие Малага 10 мин.

Сеа за сеа:

Игуаин > Ибрахимович

:tv:

Гарант да го видат ова навивачи на Барселона ќе се смеет,ама ова е и повеќе од точно.Која зверотиња е човече:vozbud:.А има топка во 16етник,90 % е гол.Е сега едина мана му е шо во лига на Шампиони е поспан малце,море малце појќе:toe::toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom