Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Ај да ни се множат овие петардите:pos2:.Во глобала добра игра на сите, посебно Игуаин,Марсело,Кака:vozbud::vozbud:.Сега Лион се на ред.Ќе пијам два дена кога че ги згазиме.
ХАЛА МАДРИД

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Одличен ви е Игуаин. Страшен напаѓач. Би се уклопил совршено во играта на Арсенал :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ај да ни се множат овие петардите:pos2:.Во глобала добра игра на сите, посебно Игуаин,Марсело,Кака:vozbud::vozbud:.Сега Лион се на ред.Ќе пијам два дена кога че ги згазиме.
ХАЛА МАДРИД
пу пу пу... не колни пред време, малер ме фаќа кога чујам некој така да збори... :kesa:

Одличен ви е Игуаин. Страшен напаѓач. Би се уклопил совршено во играта на Арсенал :)
:tv: ... лол!!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525

Уште еден доказ дека генерално судииве оваа сезона се тапа.. Јес да ова нема никакво влијание врз конечниот резултат, но фаулот е очигледен, не ми е јасно како може ова да не се досуди. :toe:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Уште еден доказ дека генерално судииве оваа сезона се тапа.. Јес да ова нема никакво влијание врз конечниот резултат, но фаулот е очигледен, не ми е јасно како може ова да не се досуди. :toe:
Епа брат толку им е школото :icon_lol:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Сега сакам само коефициент над 1.50 кога ќе играме со Лион да ја изиграме сингл како луѓе :tv:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266

мене ама баш ништо веќе не ме чуди,после фиорентина-баерн и фиорентина - дедо мики интер-челзи мислам доволно неправди видов :tapp:
ова е само шлаг на совршени 2 недели :pusk:

абе шурикен дури сеа одкога го стаи клипчето стигнав да го видам голот на раул... со пета бе уаоооо :vozbud:
али упорен сум ги дочекав да ги изгледам :tv: е*ате нетот глуп...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Taa шо праи емисија на Алфа, не може да смисли некоја тема освен тоа дека ќе си одел МП? Божееее, вика речиси е сигурно дека МП ќе добие отказ дури иако освои ЛШ, ради тоа што бил мирен и ќутлив, Перез сакал некој скандалозен. Демек се се склапал во имиџот на Реал.

Колку теми има само за фудбалса дебата, таа се фатила со некоја шпекулација.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Taa шо праи емисија на Алфа, не може да смисли некоја тема освен тоа дека ќе си одел МП? Божееее, вика речиси е сигурно дека МП ќе добие отказ дури иако освои ЛШ, ради тоа што бил мирен и ќутлив, Перез сакал некој скандалозен. Демек се се склапал во имиџот на Реал.

Колку теми има само за фудбалса дебата, таа се фатила со некоја шпекулација.

Секоја утакмица тоа го кажува у пм :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.122
Поени од реакции
1.717
Игуаин моментално го ставам во топ 5 напаѓачи во светот.Браво за дечкото, покрај сите тие ѕвезди да се истакнуваш вака, нешто невидено.

Ако има некој шо збира ќе ги стаам и голчињата за download.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Немав време да пишам после натпреварот се фатив и со ОИ.Супер игра на сите што е најважно во најдобра форма ги дочекуваме клучните натпревари со Севиља и Лион.Ќе славам до 1/4 финалето ако го поминеме Лион.А Барса среќа нејзина,како не издржаа овие Малага 10 мин.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Сеа за сеа:

Игуаин > Ибрахимович

:tv:
Гарант да го видат ова навивачи на Барселона ќе се смеет,ама ова е и повеќе од точно.Која зверотиња е човече:vozbud:.А има топка во 16етник,90 % е гол.Е сега едина мана му е шо во лига на Шампиони е поспан малце,море малце појќе:toe::toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom