- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Ја има на DIGI SPORT RO (сателитска)кај бе ќе го гледаш?![]()
Ја има на DIGI SPORT RO (сателитска)кај бе ќе го гледаш?![]()
пу пу пу... не колни пред време, малер ме фаќа кога чујам некој така да збори... :kesa:Ај да ни се множат овие петардите:pos2:.Во глобала добра игра на сите, посебно Игуаин,Марсело,Кака.Сега Лион се на ред.Ќе пијам два дена кога че ги згазиме.
ХАЛА МАДРИД
:tv: ... лол!!!!Одличен ви е Игуаин. Страшен напаѓач. Би се уклопил совршено во играта на Арсенал![]()
Епа брат толку им е школото![]()
Уште еден доказ дека генерално судииве оваа сезона се тапа.. Јес да ова нема никакво влијание врз конечниот резултат, но фаулот е очигледен, не ми е јасно како може ова да не се досуди.![]()
мене ама баш ништо веќе не ме чуди,после фиорентина-баерн и фиорентина - дедо мики интер-челзи мислам доволно неправди видов![]()
Уште еден доказ дека генерално судииве оваа сезона се тапа.. Јес да ова нема никакво влијание врз конечниот резултат, но фаулот е очигледен, не ми е јасно како може ова да не се досуди.![]()
Taa шо праи емисија на Алфа, не може да смисли некоја тема освен тоа дека ќе си одел МП? Божееее, вика речиси е сигурно дека МП ќе добие отказ дури иако освои ЛШ, ради тоа што бил мирен и ќутлив, Перез сакал некој скандалозен. Демек се се склапал во имиџот на Реал.
Колку теми има само за фудбалса дебата, таа се фатила со некоја шпекулација.
Гарант да го видат ова навивачи на Барселона ќе се смеет,ама ова е и повеќе од точно.Која зверотиња е човечеСеа за сеа:
Игуаин > Ибрахимович
:tv: