Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Него денеска ми се мота низ глава еден подруг состав за со Лион. На ова мислам

Касиљас

Рамос - Гарај - Албиол - Арбелоа

Чаби

Лас - Мамаду

Роналдо - Кака

Игуаин​

Со тие двајца црнци на средина, Лион нема да можат да дишат во средина, а штом нема да можат да дишат на средина тогаш нема да можат да ја префрлат топката во напад, а штом нема да ја префрлат топката во напад нема да можат да дадат гол, а ако не ни дадат гол тоа значи дека ќе поминеме понатаму. Едноставно, нели ? :)

Oдлична логика...со ваква формација комплетно ќе наликувате на интер..(со тројца DMF)....П.С. Дај веќе нека се прекини то ебано проклетсво да се помини 1/8 финалето..па за понатака лесно е:smir:...и не знам некој тука членови(најповеќе ivan_real) го фалат наголемо гранеро(мене не ме бендисва многу)..не дека е лош играч ама сепак имате подобри алтернативи од него
,па некој тука го направија подобар од чаби:tapp:..па не гледате секоја утакмица чаби царува на средината (како пирло во милан пред две-три години(сега му опадна формата),јас утакмицата ја гледам слична како лани лион кога играше со барса на домашен терен(1-1 заврши)....П.С. печена е ова за ГГ...

Лично не сакам Видич да дојде.:nenene:

Логично е да не се договараат од сега трансфери.
Фино лепо на крај на сезоната, кој се покажал ќе остане, кој не иде, каде што имаме дупка ќе купиме и крај.
Али со Перез тоа..... :tapp:

Ако земаме веќе некој од Манчестер подобро да го земеме Нани,Видиќ нема да биде некој долготраен играч на Реал,подобро за Кјелини да се искешираат пари за таа позиција.

ке го тупам додека не влезе некој :tv:

Играат младите во Кастиља. Шосакаш

tumblr_kxxih46v7G1qa9rbxo1_1280.png

Дојде и овој толку очекуван ден за нас.Ни преостанува уште 7 часа до почетокот и време има само уште да одиме да го уплатиме сингл.Верувам дека ќе победиме и тоа без поголеми проблеми.За составот пишувајте околу кога ќе го дознаете околу 19 часот.
ХАЛА МАДРИД!:olee:

Како е ситуација, повреден, едно-друго...? Какви се очекувањата. Прашувам тука пошто вие сте расчепкале нешто и за Лион сигурно, а јас французите не ги пратам. Знам дека тоа беше тешко гостување во минатото, незнам како е сега...

Дојде и овој толку очекуван ден за нас.Ни преостанува уште 7 часа до почетокот и време има само уште да одиме да го уплатиме сингл.Верувам дека ќе победиме и тоа без поголеми проблеми.За составот пишувајте околу кога ќе го дознаете околу 19 часот.
ХАЛА МАДРИД!:olee:
Утакмицава комотно може да се одигра 2-2 има убав коф 3.50:toe:треба да одиграте само добро во одбрана и средина а за во напад не се секирајте таму е Роналдо он ке ги реши:toe:,не се чудете ако даде гол од слободен.

И шо правиме сега за вечер а?
Ајде кој е сигурен во победа имате коефициент 2.10 :helou:

Како е ситуација, повреден, едно-друго...? Какви се очекувањата. Прашувам тука пошто вие сте расчепкале нешто и за Лион сигурно, а јас французите не ги пратам. Знам дека тоа беше тешко гостување во минатото, незнам како е сега...

Најпрво теренот е срање... ако биде како во неделата со Ленс... :kesa:
Мислам дека Клер и Бодмер се повредени, а Ловрен нема право на настап, така да имаат проблеми со одбраната.

Во лига, Лион има четири победи во последните пет натпревари.
Она што ме плаши е речиси изгубената титула на Лион во Франција, т.е. со сите сили ќе тргнат да стигнат подалеку во ЛШ.

Знаеме колку е незгодно да се игра на Жерлан, особено за нас, но кажав дека не верувам во традиција. Мора да се нападне од прва минута, никако да се браниме. Мора да се пази на Лисандро и Гомиш, на двајцата се незгодни за чување. Добро е што го нема Жунињо. :tv:

Сепак малце и навивачки ја лупнав 2.

. Добро е што го нема Жунињо. :tv:
Aко играше Жунињо ке ни дадеше најмалку 2 гола од слободен.
За натпреварот бев буквално без страв, убеден дека ке поминеме, али како изминува времето некако ми се враќа она чувство и тоа што го доживувавме минативе години. Но ајде, се надевам дека на крајот ке заврши добро за нас, се гледаме пред почетокот на натпреварот.
Hala Madrid:Real::wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom