Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тој е составот само 1 % можна е промена да испадне од составот Марсело на негово место да оди Арбелоа,Гарај како централен и Рамос се враќа како бек.Можеби не ќе бидам во состојба точно пред натпреварот да пишувам затоа од сега да посакам многу среќа вечерва и дека во 22.40 сите заедно ќе славиме.
ХАЛА МАДРИД!:olee:

Рамос-Албиол-Гарај-Арбелоа

Ова би требало да биде одбраната...
ајде стрпе се уште малку, ќе видиме кој состав ќе бид верувам во пелегрини роналдо и игуаин :tv:

упм немам канал 5+ мора на нет да гледам :zid:

Прва измена Мамуд на местото на Ласс (официјално)

ајде стрпе се уште малку, ќе видиме кој состав ќе бид верувам во пелегрини роналдо и игуаин :tv:

упм немам канал 5+ мора на нет да гледам :zid:

Имаш ли сателитска

Casillas; Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Marcelo; Diarra, Xabi, Granero; Cristiano, Kaká, Higuaín.

Официјално. Со среќа. :helou:

Официјален состав:
Casillas; Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Marcelo; Diarra, Xabi, Granero; Cristiano, Kaká, Higuaín.

ах ова со спортскава ме плаши некако, сакам и јас да ја пишам сингл ама овие од bwin можат да не зезнат, пошто и нерешено ни пасира нас :)

ах ова со спортскава ме плаши некако, сакам и јас да ја пишам сингл ама овие од bwin можат да не зезнат, пошто и нерешено ни пасира нас :)
Многу ама стварно многу се шушка за Реал 2-ка вечер а и треба да биде,едино ако не е ставена преголема сума па да наместат за X да не отидат банкрот кладилниците. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom