Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Него денеска ми се мота низ глава еден подруг состав за со Лион. На ова мислам

Касиљас

Рамос - Гарај - Албиол - Арбелоа

Чаби

Лас - Мамаду

Роналдо - Кака

Игуаин​

Со тие двајца црнци на средина, Лион нема да можат да дишат во средина, а штом нема да можат да дишат на средина тогаш нема да можат да ја префрлат топката во напад, а штом нема да ја префрлат топката во напад нема да можат да дадат гол, а ако не ни дадат гол тоа значи дека ќе поминеме понатаму. Едноставно, нели ? :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Касиљас

Чаби

Лас - Мамаду

Роналдо - Кака

Игуаин​

Со тие двајца црнци на средина, Лион нема да можат да дишат во средина, а штом нема да можат да дишат на средина тогаш нема да можат да ја префрлат топката во напад, а штом нема да ја префрлат топката во напад нема да можат да дадат гол, а ако не ни дадат гол тоа значи дека ќе поминеме понатаму. Едноставно, нели ? :)
COMUNICADO OFICIAL!

djmanga, NUEVO ENTRENADOR DEL REAL MADRID! :):):)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
COMUNICADO OFICIAL!

djmanga, NUEVO ENTRENADOR DEL REAL MADRID! :):):)
LOL ! :pos:

Ако некој од Икер, Марсело, Лас или Чаби заработи утре жолт картон, ќе го пропушти возвратниот натпревар на Бернабе, поради жолтите картони кои ги имаат добиено во групната фаза.

Кај Лион во таква состојба се Пјанич и Лопез.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
LOL ! :pos:

Ако некој од Икер, Марсело, Лас или Чаби заработи утре жолт картон, ќе го пропушти возвратниот натпревар на Бернабе, поради жолтите картони кои ги имаат добиено во групната фаза.

Кај Лион во таква состојба се Пјанич и Лопез.
Па нека направат намерно,без нив на Бернабеу 1000% неможат да дадат гол,од кај нас Чаби треба да се чува малце зашто без него се е подруго,но не е чудно и да направитаква му е позицијата.За составот погоре што го напиша не ваља.
Чаби
Ласс----------Мамаду
премногу е дефанзивно.ПИшувај друг,мене ми е мака.(мислам оној што сите го очекуваме)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Нема шанси тој да биде составот, составот ќе биде истиот со Ксерез, само одбраната ќе биде со Рамос - Албиол - Гарај - Арбелоа. Ми доаѓаат мене некои фикс-идеи, јес да е дефанзивно, ама па не може целосно да се отвориме против Лион, па да не фатат на некоја контра, и после да ни паркираат автобус пред гол. Треба утре да се неутрализира целата средина на Лион, да не им се даде да дојдат до 16 метри. Ако тоа го направиме како што треба, не се сомневам дали нашиот напад ќе постигне гол. :)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337

Касиљас

Чаби

Лас - Мамаду

Роналдо - Кака

Игуаин​

Поарно ке е на место на Чаби да дојде Мамаду а Чаби на негово место:)

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37

Касиљас

Чаби

Лас - Мамаду

Роналдо - Кака

Игуаин​

Совршена е. Луѓе дојдоа нашите 5 минути. :back:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Абе нема шанси МП да излезе со оваа формација :nenene:Тоа би било чисто самоубиство:toe:Значи според мене најлогично во оваа ситуација би било наместо Ласс да се стави Гранеро:toe:Ласс има најмалку шанси да игра на овој натпревар бидејќи игра доста грубо и доколку заработи уште еден жолт отиде out за наредната утакмица:toe:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Остајте ова, верувам дека МП ќе изненади со некоја формација утре, баш ако најдете некој можен состав на ас, марка, некој блог шпански пишетего.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
А бе со овој состав и Барса нема да може да ни даде гол. За бранење резултат е одличен.

Со тројца дестуктивци би ги угушиле, па после да ги тепаме на контри... но... чудно:kesa:

Мислам дека никако не треба Ласс утре да игра прва, зошто е во многу лоша форма... пре Гаго би го ставил. Е сеа со Гаго, Мамаду и Чаби.... мора еден од нив да игра понапред. Невозможно е ние да играме со тројца ДМ.

Јас би сакал утре да одиме поофанзивно, со 4-1-3-2. Формација со која ни тргна, со која играме динамично и брзо, формација во која можеме да ги искористиме квалитетите на сите играчи кои ќе играат.
Јесте да е многу офанзивна, но ако Арбелоа и Рамос се враќаат назад навреме и покираат немаме гајле од продорите на Лион.

Важно е утре да одиме на победа а не да се браниме, зашто победа на гости утре и наредната рунда е речиси сигурна.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Момци да прашам само дали Реал игра утре и дали ќе ја даваат на Канал 5 плус ако играат утре?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Момци да прашам само дали Реал игра утре и дали ќе ја даваат на Канал 5 плус ако играат утре?
Сите осминафинални натпревари ке бидат пренесувани. Во исто време на Канал 5 и на 5+.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom