Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
1794540_10152067868801026_1685010386_n.jpg

Катастрофа од епски размери. Пораз од Алмагро на најспората земја на светот, и тоа по добиен прв сет со 6-2, и водство во третиот од 3-1, стварно немам коментар.
5/18 брејк шанси, дури 13 неискористени!!! :facepalm: Во првите два сета предобро играше, не знам воопшто како се деси тој пад во третиот сет. Ова не е никако добро и мислам дека многу тешко може да го одбрани Ролан Гарос оваа сезона со оглед на никаквата форма. Ова беше можеби клучниот турнир за подигање на формата, не игра никој од појакиве тенисери, плус Ферер испадна во прво коло. Жалосно :(

Eve moe razmisluvanje, ne mora da e tochno vo vrska so igrata na Nadal dosega. Ne me zagrizuva voopsto momentalnata forma bidejki posle se sto ima covekov osvoeno na zemja site ovie 10 godini iluzorno e da ocekuvame deka sekogas sekade on ke osvojuva tituli.Ne razmazil epten izgleda site ovie godini. Ponatamu, lani premnogu se vlozi Rafa i tochno brani mnogu poeni no podobro da ne se "dava potpolno" vo prvite turniri a da si ja tempira formata zaa podocneznite turniri madrid, rim i Roland Garros kade brani mnogu poeni i tuka prvoto mesto mu e zagrozeno ako ne igra dobro.Zatoa spored mene nema potreba za panika seuste.

Ќе почнат наоколу сите нолевци, федереровци да дрндаат дека незаслужено лапнал титула Рафа, па фино лепо ќе се напне , ќе го фати инат ко што знае и желба да се докаже и се надевам ќе ги исплеска сите фино лепо на Ролан Гарос!

Србинов многу јак, ма да и Рафа не изигра некоја маестрална партија ... се плашам да не не го одбрани Роланд Гарос :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom