Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Многу слаба активност во темава

x0xwcw.jpg

А и ова од РГ
tumblr_mo1abbiXB01rw1pvmo2_500.gif

Да се знае кој е најдобар моментално!

^ Фала богу еден навивач на Јунајтед што паметно размислвуа во врска со тенисот :D
Stefan-kobe радувај се сега ама предвидувањето ми се доближува до исполнување.. :D
Сега очекувајте во Монтреал Надал да стигне во финале ама да се одложи поради срушен авион на теренот кој што ќе резултира со 50ина мртви.
Еден од мртвите ќе биде и Џад Лоу. :ROFLMAO:

Ќе тера Рафа многу далеку со Мастерс 1000 титуливе, а за грен слемите не знам, се надевам на барем уште 3 Ролан Гароса, исто така и нешто покрај нив, па нека биде и скромно. :D

Ќе тера Рафа многу далеку со Мастерс 1000 титуливе, а за грен слемите не знам, се надевам на барем уште 3 Ролан Гароса, исто така и нешто покрај нив, па нека биде и скромно. :D

многу скромен си , доволно е сега ус опен уште еден вимбелдон и роланд гарос

Брат... не се работи за скромност, кој би го сопрел на земја? Можеби јас? :pos:

дај боже уште 5 нека освои..... не е ни битно веќе на земја си го има потребниот епитет КРАЛОТ на земјата, сакам да освои вимелдон... некако најпрестижен ми е...

Само да продолжи вака и да игра после 30тата година,има големи шанси да стигне до 17 грендслеми,30+ мастерси и можеби е за некој невозможно,ама се надевам ќе стигне и до 100та титула.

Само да продолжи вака и да игра после 30тата година,има големи шанси да стигне до 17 грендслеми,30+ мастерси и можеби е за некој невозможно,ама се надевам ќе стигне и до 100та титула.

многу го мачат повредиве, кога испадна прво коло вим годинаа у депресија паднав...

12 gs titles.jpg

Таа 13та ќе биде тешка, но се надевам веќе за месец дена ќе ја видиме. :D Слична насмевка како кај бројот 9. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom