Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум најбаксузното и најодвратното човече на планетата земја.

Стај ја Серена на аватар. Ако и тоа фати, ја те пријавувам на Рипли - Верувале или не. :X3:

Ама гледате што вика: “Доста ме прашувате за коленото, четири пати ви одговорив на исто прашање. Честитки за Дарсис.“

Стоечки си го поднесе срамот.

Ама гледате што вика: “Доста ме прашувате за коленото, четири пати ви одговорив на исто прашање. Честитки за Дарсис.“

Стоечки си го поднесе срамот.

Не би рекол дека е срам. Тоа е спорт, денес му се деси "спорт" на Рафа и свесен е за тоа. А дека му е тешко, тешко му е.

Не биди престрог, да останеме само на болдираното, ако грешам за другото нека ме исправат :D

Не би рекол дека е срам. Тоа е спорт, денес му се деси "спорт" на Рафа и свесен е за тоа. А дека му е тешко, тешко му е.

Да не се лажеме. Две години по ред да испаѓа во прво и второ коло на Вимблдон е срамота за еден од најдобрите тенисери на денешницата. Јас би сакала да не е така, ама иако сме фанови не значи да бидеме и субјективни по секоја цена.

Мене и вака и онака ќе ми остане омилен. Поразите не ми го менуваат тоа ни најмалку.:)

Ехх Рафа...
се случува...титулите на Ролан Гарос го оправдуваат, колку-толку. :)

Абе, после вчерашното фијаско само јас ли имам фобија кога го гледам зелениов терен на тв? Се прилагодувам полека пак на гледање Вимблдон :)

Абе, после вчерашното фијаско само јас ли имам фобија кога го гледам зелениов терен на тв? Се прилагодувам полека пак на гледање Вимблдон :)

Исто. До полуфинале/финале нема да ми биде тоа тоа.
Сега кој ќе чека до следен Гренд Слем..
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 01:03 ---

Колку треба да ти платам за да не ставиш ниеден од Челзи на аватар? :X3:

Исто. До полуфинале/финале нема да ми биде тоа тоа.
Сега кој ќе чека до следен Гренд Слем..
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 01:03 ---

Колку треба да ти платам за да не ставиш ниеден од Челзи на аватар? :X3:

Уште тоа ни фалит и титула немат да мирисниме со години.:place:

И годинава ќе го гледам релаксирано Вимболдон. Кога баш ти е сеедно дали Мареј, Федерер или Новак ќе освојат титула само да се гледа врвен тенис. А баш со душа чекав да гледам уште еден меч меѓу Федерер и Надал и тоа на трева, голема штета.

Рафа заплива и во куварските води. :D
26009_10151603518696026_1623664285_n.jpg

Сега очекувајте во Монтреал Надал да стигне во финале ама да се одложи поради срушен авион на теренот кој што ќе резултира со 50ина мртви.
Еден од мртвите ќе биде и Џад Лоу. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom