Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
За Надал најдобро си знаеме ние фановите дали игра добро или не.

Нема везе тоа со Реал. За Реал сум од мал, а за Надал од 2008 Роланд Гарос, тогаш почнав општо тенис да пратам:smir: А дознав дека е за Реал подоцна од кога почна првенството 08/09год. Ми беше многу мило коа дознав дека е за Реал Мадрид. За Надал почнав да навивам поради играта негова, зошто беше борбен, трчаше по секоја топка, а највеќе од се ме пали спинот негов и невозможните топки што ги стигаше.:vozbud: КАКОВ СПИН ДАВА Ц Ц Ц ЅВЕЕЕР.:pipi:
Ставам глава дека по страствен фан на Надал од мене на форумов нема...

3:37 :cuc::je:
погледни го видеото и кажи ми дека не сум во право:pipi:
Поенот трае 30 секунди а крајот е на 4.08 видете:vozbud:.Инаку тешко дека ќе се сретнат Федерер и Надал овој губи од Гулбис повторно.И дај кажете кога е наредниот натпревар на Рафа да ги видам овие од Реал.

Поенот трае 30 секунди а крајот е на 4.08 видете:vozbud:.Инаку тешко дека ќе се сретнат Федерер и Надал овој губи од Гулбис повторно.И дај кажете кога е наредниот натпревар на Рафа да ги видам овие од Реал.

Во средата беа Зидан син му Енцо, Роналдо и Раул...Вчера Раул, Роналдо и Гранеро...Денеска Раул, Чаби, Албиол, Арбелоа, Хиго и Рамос. Утре од 14h мислам дека почнува сеуште нема официјално ама тоа е терминот мислам.:smir: Епа брате ако треба други инфо кажи слободно(дека сме за ист клуб:)).

Ја навивам за Реал, па Надал го мразам од дното на душата. :)

Не, него мислите дека знаете, поточно заслепени од желбата да гледате добар тенис заборавате на :

Физичка подготвеност,можен замор,лош сон,настинки,вируси,ситни повреди,промена на температура (аклиматизација и можни проблеми поврзани со неа) моментална концентрација,мотивација. Така што најдобриот тенис што е можно не е физички/психички да го играш секогаш така што во некои натпревари можеби Надал или било кој друг игра уште подборо него некој друг тенисер во иста моментална состојба со него, нормално доколку нешто од набројаните потенцијални пречки за одлична партија се фактор. Муабетот ми е дека ги гледате работиве чисто од аспект на атракција и возбудливост а вистинската цел (поените,пласамнот понатака) ја ставате во втор план! ;)

За видеото одлични спинови нема муабет, само што мора да се признае дека кога се работи за техника (општо) се знае кој е кралот.

Одиме и на титула на Мастерсот дома...Засега одлично му оди....Алмагро не верувам дека ке го победи Надал и очекувам лесен влез во финалето...И не можете да замислите колку сакам Федерер да му биди противник....

Vamos

Дали дојде конечно времето да се прослави и во Мадрид титулата:vozbud: од 2009 на земја, а предходно беше на тврда подлога.

Сега во 14:00 пишува. Пренос ќе има 100%.

Инаку што правите глуп муабет? Еве пример сам фан на Надал а Реал ги мразам, односни ги нејкам, по која логика одите бре?

Ајде ајде ... станува интересно ..

По логика на корисниците на форумов..Нема везе да не идеме офтопик.

4-6 6-2 6-2 доста тежок меч за Рафа беше ова. Повторно се покажа дека има сеуште јака психа и е добро подготвен психички. Алма многу падна на психа и замор после првот сет. Одлична игра покажа во првиот сет со што го надигра Рафа, ама сепак на крај немаше доволно концентрација иако изигра феноменално во првиот сет. Дечкото погоди чуда со бекендот поготово. Рафа успеа некако да се врати од 0-1 во сетови и му тргна за нијанса од првиот сет. Сепак успеа да го надигра ако немаше некоја убедлива игра, али јбг тоа е РАФА. Епа да се надеваме дека утре во финале ќе го добиеме за противник Федерер, ќе биде доста интересно. Со што очекувам победа и титула за да ја биде самоуверен психички за Роланд Гарос и секако да се подготви добро (има 2 недели).
Епа ЧЕСТИТО ПОБЕДА И ФИНАЛЕ МОМЦИ се надевам ќе не расположи утре со титула нашиот Рафа...

Vamos Rafa, atacó mañana a la corona de Madrid

Тооо мајсторе,така да го видам нека плачи мргудов.Само вака нека продолжи и повторно ќе биде намбр 1.Едноставно крал на земјените подлоги.ВАМОС РАФА!

Честито титула во Мадрид Мастерс 1000:smir:
Имаше многу грешки од Надал исто така и од Федерер. Сепак нема везе битно титула кај Рафааааа.

Се надевам дека за недела дена Надал ќе се подготви доволно за Роланд Гарос, со што ќе си го врати она што му припаѓа.

VAMOS RAFAAA

Рафаааа честито победа браво одлична игра почнува серијата RAFA IS BACK!!

Ја навивам за Реал, па Надал го мразам од дното на душата. :)

Јас па обратно. Рафа ГО ОБОЖАВАМ, а Реал Мадрид не можам да ги смислам :wink:

И тооо ајде нека е честитоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо! :vozbud:

Рафаааа честито победа браво одлична игра почнува серијата RAFA IS BACK!!

Одлична игра?? излеа не си ги гледал другите наптпревари меѓу Федерер и Надал, иако за нијанса подобар беше Надал рака на срце.

Тапа финале..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom