Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска во 16:00 го пишува, во толку и вчера играше Федерер и го даваа на 5+.
Така да денеска Надал ке го пуштат на 5+, па да гледаме газење. Брзо ке го реши овој е слабак, само чисто онака Надал да се загрее.

Лелеее жива катастрофа денес Надал...што ли му бидна бе? какви грешки правеше, ја немаше сигурноста да игра линии, а тоа не иде на арно.:nesum:

Слаба слаба игра.
Не очекував толку. Сигурно го потцени и самиот себе се подцени. Сепак форхендот на овој беше на ниво и беше проблем за Надал. Не само тоа и слаба му беше играта, многу грешки правеше. Имаше еден потег Надал кој го зема неверојатно и тука падна противникот.

Мора да си ја подобри играта Надал и се надевам во тоа, бидејки следуваат подобри противници.

VAMOS RAFA !!

Утре против Иснер. Се надевам нема да изигра како денес и ќе здробиии:vozbud:

VAMOS RAFAAA!!!

Ова ќе биде многу тешко..Иснер е висок има јак сервис ќе биде интересно

Што ви е на вас, неможеш секој де да играш максимум, башка почеток е тек. Треба малце да се чува за на крај со оглед на тоа дека од скоро е вратен во форма.

Без разлкика кои се причините, не изигра баш најдобро. Да се надеваме дека ќе покаже подобра игра на следните мечеви. :)

No comment...све послабо и послабо игра:uvo: немој сеа некој да ми кажал јак противник е Иснер за Надал на земја:icon_eek:

Хммм, не е баш Иснер некој критериум за проверување на формата на Надал, бидејќи единствено добро оружје му е сервисот. Иако го гледав, не сум сигурен баш во каква форма е, да почекаме дуел со некој подобар тенисер.

Утре ќе биде веќе опасно:tv: Надал вс Монфилс...еве добар предизвик ќе видиме сеа што ќе направи и дали ќе продолжи вака слабо...или пак ќе продолжи во стилот на Монте Карло и Рим:vozbud: Ни преостанува само да чекаме и да видиме од 15:30h:smir:

VAMOS RAFAAA!!!

Е, ова е донекаде Надал.

Добра игра беше, напаѓаше повеќе и нека предолжи. Следен е Алмагро.

VAMOS RAFA !!

Добра игра покажа денес, ама сепак не е она што го знае:toe: незнам што му бидна. Утре со Алмагро како што кажа Xfire и се надевам конечно ќе се сретнат во финале Надал и Федерер:vozbud:
VAMOS RAFAAA!!!

Добра игра денеска Монфилс не знаеше каде се наоѓа одлични удари и добра подготвеност на Надал со Алмагро ќе биде интересно но сепак верувам во победа без загубен сет :)

Сакате да кажете дека слабо изиграл дај, бидете малце реални ја мислам дека топ изигра, многу опасни форхенди. Заборавате на тоа дека се врати од тешка повреда не може све да биде идеално поготово не после два освоени турнира по ред! Сигурно и заморот си го праи своето. Сепак ја како фан на Федерер ви кажувам дека претерувате со вашите очекувања, Надал одлично изигра.

БТЊ гледам многу навивачи на Надал, со аватари од Реал поточно навивачи на тимот, дали навивате за Надал само заради тоа што и он е фан на Реал или??

Сакате да кажете дека слабо изиграл дај, бидете малце реални ја мислам дека топ изигра, многу опасни форхенди. Заборавате на тоа дека се врати од тешка повреда не може све да биде идеално поготово не после два освоени турнира по ред! Сигурно и заморот си го праи своето. Сепак ја како фан на Федерер ви кажувам дека претерувате со вашите очекувања, Надал одлично изигра.

БТЊ гледам многу навивачи на Надал, со аватари од Реал поточно навивачи на тимот, дали навивате за Надал само заради тоа што и он е фан на Реал или??

За Надал најдобро си знаеме ние фановите дали игра добро или не.

Нема везе тоа со Реал. За Реал сум од мал, а за Надал од 2008 Роланд Гарос, тогаш почнав општо тенис да пратам:smir: А дознав дека е за Реал подоцна од кога почна првенството 08/09год. Ми беше многу мило коа дознав дека е за Реал Мадрид. За Надал почнав да навивам поради играта негова, зошто беше борбен, трчаше по секоја топка, а највеќе од се ме пали спинот негов и невозможните топки што ги стигаше.:vozbud: КАКОВ СПИН ДАВА Ц Ц Ц ЅВЕЕЕР.:pipi:
Ставам глава дека по страствен фан на Надал од мене на форумов нема...

3:37 :cuc::je:
погледни го видеото и кажи ми дека не сум во право:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom