- Член од
- 22 април 2005
- Мислења
- 1.339
- Поени од реакции
- 505
i mene taka mi izgleda ili strimov e malku taka cuden

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо вака слабо активност во темава?![]()
Шо знам, нормално не е оној стариот Рафа, имаше поени каде што каснеше со поставување на нозете и го тераше топчето два метра во аут но искрен да бидам ме изненади, очекував послабо издание од него со оглед на тоа дека не играше 7 месеци. Чистеше линии, доста беше сигурен, малку грешеше и што е најново во неговата игра доста миксаше, значи играше и дроп шот, бекхенд винери, форхенд винери итн итн. Ритернот му е малку слаб но верувам дека со понатамошно играње ќе си дојде на место тоа, впрочем Рафа го знаеме како човек кој првите неколку кола на турнирите игра слабо и фаќа ритам а најдоброто од себе го прикажува на самата завршница на турнирите. Се на се, јас сум многу позитивно изненаден и сметам дека Рафа ќе биде оној стариот, па дури и појак.Само што се вратив од Скопје, бев на утакмица... јебига, не можев да го гледам Надал. Како ја оценувате неговата игра каков прв сингл меч после големото враќање? Јас мислам дека ќе се врати сепак во форма до Ролан Гарос и дека ќе биде доволно спремен да го освои по рекорден 8ми пат.![]()