Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Немој да ме наљутиш па да отворам одма, на "17" месеци пред почетокот на турнирот. :D

Ајде сега посеризно. Знаеш малку повеќе детали за турнирчево. Од колку часот ќе биде првиот натпревар и против кого ќе игра Рафа? Морам да го гледам првиот натпревар.:)

Ајде сега посеризно. Знаеш малку повеќе детали за турнирчево. Од колку часот ќе биде првиот натпревар и против кого ќе игра Рафа? Морам да го гледам првиот натпревар.:)

со победникот од Пеља и некој си од квалификантите :)

со победникот од Пеља и некој си од квалификантите :)

Како да се наежив кога го прочитав имево од Рафа на резултати, ејјјјјјјјјјјјјј. :cool:

btw. Ова мора да биде лесна титула, без изгубен сет и без компликации, сепак игра против ЖМ тенисери цел турнир, на неговата омилена подлога. :D

Како да се наежив кога го прочитав имево од Рафа на резултати, ејјјјјјјјјјјјјј. :cool:

btw. Ова мора да биде лесна титула, без изгубен сет и без компликации, сепак игра против ЖМ тенисери цел турнир, на неговата омилена подлога. :D
Батали титулата, мене најбитен ќе ми биде стилот на играта на Рафа а и говорот на неговото тело. И самиот изјави пред некој ден дека е возбуден што после 7 месеци ќе игра официјален меч, и рече дека најбитни му се колената, доколку го издржат притисокот и се покажат добро на овие три турнира по ред што ќе ги игра Рафа тогаш се надева на успешна сезона. Ова беше во кратки црти неговата изјава, затоа и ова ти го велам, пред се најбитен е неговиот стил на игра и говорот на неговото тело, т.е. колената. 100% сум сигурен дека Рафа има промена во играта, но останува да видиме каква. :)

Сега уште да дознаам во колку часот е натпреварот за да знам дали ќе има можност да го гледам во живо или ќе мора отпосле да се погледне.

Сега уште да дознаам во колку часот е натпреварот за да знам дали ќе има можност да го гледам во живо или ќе мора отпосле да се погледне.
Како што можам да забележам на резултати.ком денешните натпревари од квалификациите за турниров почнуваат од 16:00 часот така да и од утре би требало натпреварите да стартуваат во тоа време, е сеа Рафа кога ќе игра сеуште не знаеме, рано е за тоа, битно попладне ќе е во секој случај. Ова зборам ако си прва смена на работа. :)

Како што можам да забележам на резултати.ком денешните натпревари од квалификациите за турниров почнуваат од 16:00 часот така да и од утре би требало натпреварите да стартуваат во тоа време, е сеа Рафа кога ќе игра сеуште не знаеме, рано е за тоа, битно попладне ќе е во секој случај. Ова зборам ако си прва смена на работа. :)

А сум. Ќе можам да гледам, убавини. :vozbud:

379180_570170572995125_420860430_n.jpg

A be neka ide na mreza be malku so takva igra ko sto ima go trga protivnikot na 2 metra pozadi osnovna linija ja ne znam sto ne mu tekne da ide na mreza em ke krati poeni nema da optovaruva telo tolku em efikasno ke e ...ama valjda e polesno otstrana da zbori covek:))

Rafa utre ke igrat protiv Del Bonis koj denes me istade na kladilnica gubese 2-6 i 5-6 i servis na Pella i svrte.. a sega da go gledame rafa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom