Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Е ајде де, не се враќа во Абу Даби, се враќа 1 недела покасно во Доха...

Срце ми се кине за човеков. Е мајке му, малер работа.

не игра на Австралија :@ :@ :@ :@ :@ :@ да му се сневиди
ElNinho ти си крив да речеше дека е само вирус барем на Австралија ќе играше :sick:

Има некој тука од фан клубов што користи твитеР ? Имам идеја и незнам колку ќе биде успешна за на твитер ко еден вид фан клуб да го зимаме хаштагот #nadalmk. Може?

Иако обично сум против Надал на големите турнири, искрено жал ми е што нема да настапува на АО. Ем голема загуба за самиот турнир, за самата атрактивност и конкурентност, ем голема штета за Надал. Не го сака среќата, дефинитивно.

416558_10151271040481026_1407812165_o.jpg

Право ѕверче е со новава фризура. :)

Надал после оваа пауза е официјално играч кој ќе настапува многу повеќе на земјени турнири, и ќе избегава игра на твда подлога, (дури и на добрите и респектабилни турнири) заради начинот на игра кој се практикува на истата.

Многу ми е глупо сеа да пратам АО без мојот миленик. Се наежив додека го пишував постов, можам да замислам како му е знаејќи каков карактер е! :(

Ахх Рафа.
Колку само ни е тешко без тебе, заљубени сме еј, сакаме тенис од тебе, сакаме да те гледаме како се радуваш на секој поен, сакаме да те гледаме како победуваш, кога на крај ке ја симнеш марамата и ке аплаудираш!<3
РАФААААА!

263854_10151292496966026_834109115_n.jpg

Солидна сестра имал да си ебе векот. :D
П.с. Јас мислам дека многу боље му стои новава фризура. :)

263854_10151292496966026_834109115_n.jpg

Солидна сестра имал да си ебе векот. :D
П.с. Јас мислам дека многу боље му стои новава фризура. :)

Да да, му стои, само што повторно ќе му порасне додека се врати. :cenzura:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom