- Член од
- 30 октомври 2010
- Мислења
- 919
- Поени од реакции
- 907
Ама на крајот се избори за многу битна победаРаботнички со негатива влегува во последната четвртина..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама на крајот се избори за многу битна победаРаботнички со негатива влегува во последната четвртина..
Не присуствував на натпреварот... Пренос нема, а на фиба со 3/3 за 3 поени, 2 асистенции и 11 поени на полувреме ми изгледаше ко одлично да изигралЛажат тие 15 поени на Јане малцезагуби многу топким и се тресев коа ќе ја фатеше, ама ете се изгвади со поените
![]()
Богоев прича за себе ! Јане измислен за него ! И симптомите ми се јавуваат исто така, посебно кога ќе го видам како се спрема да шутира за 3Не присуствував на натпреварот... Пренос нема, а на фиба со 3/3 за 3 поени, 2 асистенции и 11 поени на полувреме ми изгледаше ко одлично да изигралСепак мислам дека треба да добива поголема минутажа од Богоев, кој ми ги создава симптомиве што ги спомна ти
Работнички извојува победа, а тоа е најбитно
![]()
Па губи топки зашто го удвојуваа цело време,добива блок од тој ќелавкото забораив како се викаше и типот не се отвара на pick&roll трча со грбот свртен во нов блок,со тоа неговиот играч го напаѓаше Јане а овој топката во рака не смее да ја држи кај него,не смее да тапка,притисок од 2 играчи каде да ја даде?Лажат тие 15 поени на Јане малцезагуби многу топким и се тресев коа ќе ја фатеше, ама ете се изгвади со поените
![]()
Зашо ?На полувреме ЦПБ и Кумани пееа анти аеродром, срамота...
Од наша страна започна пеењето на полувреме. И со овации беше прифатено тоа и од цпб и ти ни се приклучија.Зашо ?
Знам бе бевОд наша страна започна пеењето на полувреме. И со овации беше прифатено тоа и од цпб и ти ни се приклучија.
А зашто сте почнале вие, да не правите најава за "дербито" следната недела? Смешно.Од наша страна започна пеењето на полувреме. И со овации беше прифатено тоа и од цпб и ти ни се приклучија.
Партијата им ги здружи воџите на митинзи , па затоа сега се во љубовни односи.Смешно, па дури и трагично.Затоа на сценава немаме никакво ривалств и ништо, затоа што секој со секого е пријател и збратименНа полувреме ЦПБ и Кумани пееа анти аеродром, срамота...
Сигурно сега Сдсм ќе ве награди со нови кореографии за фер и коректното навивање заедно со CPB .Честито тешко извојувана победа! Фер и коректно навивање. Лудуваше градски парк оваа вечер. Спортски поздрав