- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.706
- Поени од реакции
- 6.117
znam i jas, 1000 dusi nemozete da pominete most a na drugata strana 70-80 dusi, a imase samo 10 dzandari na most![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
znam i jas, 1000 dusi nemozete da pominete most a na drugata strana 70-80 dusi, a imase samo 10 dzandari na most![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YjqZLtldNbc (ne e nesto da se pofalam ali eve posto barase video)
Se gledame niz grad, bilo pominalo
ps daj ucete gi malcete u centar ako gledas nekoj od protivnicite so sal treba da im go zemas nivniot, a ne da go davas svojot![]()
не ме свати ама нема везе никој не рече дека не сте биле преку вардар а за низ град дај боже да се видиме ќе биде интересно ама не знам како би те познал да не биде после работата невини албанци и децаhttp://www.youtube.com/watch?v=YjqZLtldNbc (ne e nesto da se pofalam ali eve posto barase video)
Se gledame niz grad, bilo pominalo
ps daj ucete gi malcete u centar ako gledas nekoj od protivnicite so sal treba da im go zemas nivniot, a ne da go davas svojot![]()
Брат ко џокер у покер сидружиња мои ако сте толку нај јаки вие, зашто не дојдете во карпош 1 мацко ме викаат ќе ме најдете лесно
--- надополнето: Dec 8, 2011 8:25 PM ---
еве моментално ќе искочам во маало слободно побарајте ме!!! карпош 1 центар за странски јазици
дружиња мои ако сте толку нај јаки вие, зашто не дојдете во карпош 1 мацко ме викаат ќе ме најдете лесно
--- надополнето: Dec 8, 2011 8:25 PM ---
еве моментално ќе искочам во маало слободно побарајте ме!!! карпош 1 центар за странски јазици
Пола пут у центар? Тепајте си се на друга страна навака не доаѓајте да нарушувате јавен ред и мирСлавам победа,друг ден.... (ако се однесува за мене)
И сепак....
Зошто во мало секој е јак![]()
Пола пут у центар? Тепајте си се на друга страна навака не доаѓајте да нарушувате јавен ред и мир![]()
хах, кажи неутрално место =)) иначе вашите местења ги знам =))) и не очекувам коа кје се договориме да дојдеш сам како што ќе се договориме језда ја сам ќе дојдам