Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
znam i jas, 1000 dusi nemozete da pominete most a na drugata strana 70-80 dusi, a imase samo 10 dzandari na most :)
:pos: штета такви работи треба да се сликнат и да се снимат после да не може да лажете ај доста е од мене пошо темава е работнички да не ја тупиме многу

http://www.youtube.com/watch?v=YjqZLtldNbc (ne e nesto da se pofalam ali eve posto barase video :) )

Se gledame niz grad, bilo pominalo ;)

ps daj ucete gi malcete u centar ako gledas nekoj od protivnicite so sal treba da im go zemas nivniot, a ne da go davas svojot ;)

Што не сте застанале кај мостот? Вие сте застанале помеѓу двата моста кои се оддалечени еден од друг повеќе од 1км...

http://www.youtube.com/watch?v=YjqZLtldNbc (ne e nesto da se pofalam ali eve posto barase video :) )

Se gledame niz grad, bilo pominalo ;)

ps daj ucete gi malcete u centar ako gledas nekoj od protivnicite so sal treba da im go zemas nivniot, a ne da go davas svojot ;)
не ме свати ама нема везе никој не рече дека не сте биле преку вардар а за низ град дај боже да се видиме ќе биде интересно ама не знам како би те познал да не биде после работата невини албанци и деца

дружиња мои ако сте толку нај јаки вие, зашто не дојдете во карпош 1 мацко ме викаат ќе ме најдете лесно
--- надополнето: Dec 8, 2011 8:25 PM ---
еве моментално ќе искочам во маало слободно побарајте ме!!! карпош 1 центар за странски јазици

дружиња мои ако сте толку нај јаки вие, зашто не дојдете во карпош 1 мацко ме викаат ќе ме најдете лесно
еве моментално ќе искочам во маало слободно побарајте ме!!! карпош 1 центар за странски јазици
Брат ко џокер у покер си

Славам победа,друг ден.... (ако се однесува за мене)

И сепак....

Зошто во мало секој е јак :)

Славам победа,друг ден.... (ако се однесува за мене)

И сепак....

Зошто во мало секој е јак :)
Пола пут у центар? Тепајте си се на друга страна навака не доаѓајте да нарушувате јавен ред и мир :свиркам:

хах, кажи неутрално место =)) иначе вашите местења ги знам =))) и не очекувам коа кје се договориме да дојдеш сам како што ќе се договориме језда ја сам ќе дојдам

хах, кажи неутрално место =)) иначе вашите местења ги знам =))) и не очекувам коа кје се договориме да дојдеш сам како што ќе се договориме језда ја сам ќе дојдам

гагагагагагага :D:D Да не сакаш и некое девојче да ти местам ???? :) Да договориме што мислиш ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom